Føler med Hugo Helmig

Den unge kunstners situation gør ondt helt ind i sjælen på Jacob Haugaard

Jacob Haugaard
Jacob Haugaard
Udgivet Opdateret

Entertaineren Jacob Haugaard, der lige nu er aktuel i 'Vild med dans', er dybt berørt over den situation, Hugo Helmig er havnet i.

Det fortæller han til Kendte.dk.

Angst drev for tre år siden Hugo Helmig ud i et omfattende kokainmisbrug, der satte en midlertidig stopper for hans kometkarriere. 

Nu er han heldigvis ude af misbruget, men angsten er aldrig forsvundet, og for nylig meddelte hans musikselskab 'The Bank', at situationen nu tvinger ham til at indstille karrieren

Har kendt familien altid

Jacob Haugaard turnerede som konferencier ved 'Grøn Koncert' rundt med den unge kunstners far, Thomas Helmig, i 1980´erne.

- Jeg har jo kendt familien altid og har fulgt med i både Hugos og Thomas' karrierer. Det gør virkelig ondt at se det, der sker, siger Jacob Haugaard til Kendte.dk.

Ædru i 29 år

Jacob Haugaard har selv været ude i et massivt alkoholmisbrug, men har nu været ædru i 29 år.

- Det var dog ikke sceneskræk, der var den primære årsag til mit misbrug. Men sprutten dulmede da og tog den værste nevøsitet, inden jeg skulle på, fortæller han.

Men han kender nu godt til præstationsangst. Han oplevede det senest inden han skulle på gulvet for første gang i Vild med dans.

- Jeg siger dig, det hele det kørte på mig, fortæller han til Kendte.dk.

Krydser fingre

Han fortæller også, at han har stor respekt for Hugo Helmigs beslutning, men at han håber, Den unge kunstner bliver helbredt og kommer tilbage. 

- Det er en frygtelig situation for ham. Jeg holder jo af knægten og krydser fingre for, at han kommer igennem det. Han er utrolig talentfuld og dygtig, siger han.

Powered by Labrador CMS