Flytter om på den anden side af Jorden

End ikke 18.000 kilometer kan skille Casper Christensen fra Frank Hvam. Sammen står den kendte komikerduo bag den nye Podimo-podcast "Casper ringer til Frank"

Udgivet Opdateret

Frank Hvam har pakket sit habengut og har forladt Dragør og er flyttet til New Zealand, hvor han skal bo det kommende års tid.

Det er en ren familietur, fortæller den kendte komiker, der privat er gift og far til to, uden at uddybe den del nærmere.

Selv om han befinder sig 18.000 kilometer væk omme på den anden side af jordkloden, er han ikke helt afskåret fra sin professionelle partner, Casper Christensen.

Hver uge snakker de kendte komikere sammen om stort og småt, og det kan høres i en ny podcast, som passende har fået titlen "Casper ringer til Frank", der får premiere på podcastplatformen Podimo den 19. september.

- Jeg sidder hernede i New Zealand fuldstændig uden omgangskreds. Så det er hyggeligt at snakke med min gamle ven og kollega en gang om ugen og vende begivenheder, dumme følelser og nye idéer, siger Frank Hvam.

- Podcasten laver jeg primært for at underholde mig selv. Selvfølgelig med håbet om at det også kan være underholdende for andre, lyder det fra den 52-årige satirestjerne.

Casper Christensen og Frank Hvam udvider deres univers med en ny podcast. (PR-foto).
Casper Christensen og Frank Hvam udvider deres univers med en ny podcast. (PR-foto).

Med på en lytter

Ifølge Podimo kommer lytterne til at lære de herrer endnu bedre at kende, når man får lov til at være med på en lytter.

Deres professionelle parløb begyndte inden årtusindskiftet, da Casper Christensen fik Frank Hvam med i det absurde sketchshow "Casper & Mandrilaftalen".

Siden udviklede de "Klovn", hvor de gennem ni sæsoner og tre film har spillet karikerede udgaver af sig selv.

De står også bag standupshowet "Casper & Frank - nu som mennesker" og filmen "Dan-Dream".

- Som de gode venner, Casper og Frank er, har de aftalt at tjekke ind hos hinanden. Selvfølgelig fordi gode venner holder kontakten, men måske også fordi Casper og Frank er økonomisk afhængige af hinanden, lyder det fra Podimo, der fortsætter pressemeddelelse:

- De er nødt til at vende idéer med hinanden, så de kan arbejde videre, når Frank er tilbage i Danmark igen. Så i løbet af "Casper ringer til Frank" får vi et unikt indblik i de to venners liv og levned. Men vi får også et smugkig ind i den kreative proces, når de får idéer til "Klovn".

"Casper ringer til Frank" udkommer første gang mandag den 19. september.

Frank Hvam og Casper Christensens professionelle parløb begyndte tilbage i 1999 og fortsætter her på 24. år ufortrødent. (Arkivfoto).
Frank Hvam og Casper Christensens professionelle parløb begyndte tilbage i 1999 og fortsætter her på 24. år ufortrødent. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS