Fitness-dronning i chok efter overfald

En mand overfaldt og forsøgte at berøve Charlotte Bircow

Charlotte Bircow er stadig dybt rystet efter at have været udsat for et overfald ved højlys dag.
Charlotte Bircow er stadig dybt rystet efter at have været udsat for et overfald ved højlys dag.
Udgivet Opdateret

Charlotte Bircow har været ude for en barsk oplevelse dagen før nytår.

Hun blev nemlig overfaldet ved højlys dag i København. 

Bircow har delt den voldsomme episode på Instagram: 

"Var på vej hen til min bil der holdt på Landgreven, da jeg blev stoppet af en ung mand 25-30 år med østeuropæisk udseende, der sagde “ Hey sorry, you are not allowed to park here because of the hotel”. Okay, sagde jeg, mens alle mine alarmklokker ringede (...)," fortæller hun i et opslag. 

Greb fat om håndled

Herefter forsøgte Charlotte Bircow hurtigt at sætte sig ind i sin bil, men manden blokerede for døren, så hun ikke kunne lukke den.

"Han sagde “ Hey, come on give me a High Five”. No, sagde jeg, hvorefter han greb fat om mit venstre håndled og prøvede at hive mig ud af bilen, mens han sagde "come on we are going to Dance some Zumba” . Kunne godt se, at han var på vej til at stjæle blandt andet min smukke nye ring, som jeg lige har fået af min kæreste, så skubbede ham væk og fik hevet min arm til mig og lukket bildøren," fortæller hun videre.

Gerningsmanden havde en makker, og de to mænd forsøgte begge at løbe hen til bildøren, men Bircow trådte på speederen og kørte af sted.

Roser politiet

Episoden har gjort stort indtryk på fitnessdronningen. 

"Er stadig rystet!! Til skræk og advarsel for alle kvinder og mænd, unge som modne, der besøger indre København," lyder det i opslaget.

Nu er de to gerningsmænd blevet anholdt.

"Stor cadeau til Kbh’s politi, der netop har anholdt de to mænd efter min afhøring og signalement af dem," skriver Charlotte Bircow.

Powered by Labrador CMS