Finder lig af musiker og søn

De var meldt savnede i næsten en måned

Udgivet Opdateret

Ligene af musikeren Chuck Morris, der var trommeslager i det amerikanske band Lotus, og hans søn, er fundet i en sø i Arkansas, efter at de begge blev meldt savnet for næsten en måned siden. 

47-årige Chuck Morris og hans 20-årige søn Charley forsvandt den 16. marts, efter at have været på kajaktur rundt i Lost Bridge Village i Beaver Lake-området. 

Det skriver Deadline.com. 

Benton County Sheriff's Office kommer ifølge mediet med en udtalelse på Facebook, efter at et eftersøgnings- og redningshold har fundet ligene. 

"Vores hjerte går ud til Chuck og Charley Morris' familie, og vi er i dag taknemmelige for, at vi kan hjælpe med at afslutte sagen."

Årsagen var drukning 

Morris-familien har også udsendt en udtalelse på bandet Lotus Instagram-konto: 

"Vores familie blev informeret af Benton County Sheriff's Office, at Charley Morris er fundet. Vi har konkluderet, at årsagen til hans død var drukning." 

Senere blev Instagram-opslaget opdateret med, at de også havde fundet Chucks lig. 

"Takket være indsatsen fra de lokale eftersøgningshold. Vi sætter pris på jeres støtte på nuværende tidspunkt", lød det i familiens erklæring. 

Lotus tilbyder også fordelskoncerter for familien Morris i Denver, Harrisburg og New York for at "støtte familiens umiddelbare økonomiske behov."

Musikeren Chuck Morris og hans søn blev fundet døde i en sø i Arkansas, efter at have været forsvundet i næsten en måned.
Musikeren Chuck Morris og hans søn blev fundet døde i en sø i Arkansas, efter at have været forsvundet i næsten en måned.
Powered by Labrador CMS