Fie Laursen anmeldt for bedrageri

En 13-årig pige har købt en jakke af bloggeren, men hørte aldrig fra hende efter pengene var blevet overført.

“Jeg får 500 + beskeder om dagen”, fortæller Fie omkring anmeldelsen.Foto: Linda Kastrup / SCANPIX
Foto: Linda Kastrup / SCANPIX

Udgivet Opdateret

Fie Laursen er blevet anmeldt for bedrageri efter en 13-årig pige, har købt en brugt jakke af Fie, men aldrig har modtaget den.

Pigen købte denimjakken gennem Fie Laursens salgsprofil på Instagram, hvor Fie sælger ud af sit gamle tøj.

Den 13-årige endte dog med at blive noget skuffet, da der aldrig dukkede en pakke op på matriklen i Holbæk. Hun så heller aldrig noget til de 140 kroner, hun har betalt Fie over MobilePay for jakken. Det skriver Ekstra Bladet.

Ingen svar fra Fie

Pigens forældre har prøvet at tage kontakt til Fie igennem mange forskellige kanaler, men uden held. Ifølge dem stoppede al kontakt ligeså snart pengene for jakken var blevet overført.

– Min datter og Fie havde aftalt at handle 10. juni, og Fie sagde, at der ville gå et par dage, før varen blev leveret. Men da vi stadig ikke havde set noget til varen 20. juni, så begyndte vi at undre os. Derfor skrev vi til hende privat på Facebook, hvor min datter har haft kontakt til hende i forbindelse med salget, men hun svarede slet ikke, siger Mads Westen til Ekstra Bladet.

Herefter prøvede familien at skrive til hende på hendes blog og på opslag på de sociale medier, men stadig uden held.

En principsag for familien

Da Fie stadig ikke har svaret, valgte faren at politianmelde Fie for bedrageri på vegne af datteren. Men inden, advarede han Fie i et opslag på Facebook. I opslaget taggede faren Fie og truede med at politianmelde hende, hvis ikke hun leverede varen indenfor 24 timer.

Faren fortæller til Ekstra Bladet, at han gerne ville advare andre mod at blive snydt af Fie.

Når Ekstra Bladet spørger ham, om ikke 140 kroner er et lille beløb at politianmelde for, svarer han:

– Det synes jeg ikke. Nu har jeg undersøgt det hele lidt efterfølgende, og jeg kan se, at vi ikke er de eneste, der føler, at vi er blevet snydt af Fie Laursen. Jeg synes ikke, det er i orden at blive snydt, uanset hvad beløbet så lyder på. Det er jo en principsag.

Faren siger endda, at hvis politiet ikke vil tage sagen, overvejer familien et civilt søgsmål.

Fie vil gerne betale pengene tilbage

Ekstra Bladet har kontaktet Fie Laursen, og ifølge bloggeren har familien aldrig taget kontakt til hende.

– Det virker underligt at politianmelde nogen for bedrageri, når de aldrig selv har skrevet til mig. De er da velkomne til at kontakte mig i stedet for, så de kan få deres penge tilbage i stedet for at lave et drama ud af, at posten ikke har leveret. Det kan ske, og når det gør, så får folk deres penge tilbage, skriver Fie Laursen i en sms til Ekstra Bladet.

Da hun bliver konfronteret yderligere, indrømmer Fie dog, at det godt kan være, at familiens beskeder er druknet i det hav af beskeder hun får hver dag.

– Jeg får 500 + beskeder om dagen. Men de er meget velkomne til at skrive til min mobil, så de kan få sendt pengene tilbage, lyder det fra Fie Laursen, der fortsætter:

– Jeg vil med glæde returnere beløbet. Det er ikke min skyld, at posten har mistet noget. Men jeg tager selvfølgelig ansvar for, at pakken ikke er modtaget. Men så må de skrive til min mobil, som ikke er spammet med beskeder.

Fie afviser dermed blankt, at der er tale om bedrageri.

Midt- og Vestsjællands Politi har bekræftet, at de har modtaget en anmeldelse, og at de undersøger sagen. Fie Laursen fortæller dog, at hun ikke har hørt noget fra politiet endnu.

Powered by Labrador CMS