Fejres på ganske særlig måde

Fyrsteparret af Monaco afbildet nye frimærker i anledning af deres forestående 10 års bryllupsdag

Udgivet Opdateret

Monacos postvæsen har netop udgivet tre nye, helt særlige frimærker. Det sker i anledning af, at fyrst Albert og han sydafrikansk fødte hustru fyrstinde Charlene om ganske kort tid kan fejre 10 års bryllupsdag.

Det skriver Royal Central.

Mødtes første gang i 2000

Parret mødte hinanden for første gang i forbindelse med et svømmestævne i Monaco tilbage i 2000. Han sad på tilskuerpladserne og hun, dengang Charlene Wittstock, var i vandet som professionel konkurrence-svømmer.

De to stod officielt frem som par ved åbningsceremonien til de olympiske vinterlege i den italienske storby Torino i 2006.

Gift af to omgange

Parret blev forlovet i 2010 og giftede sig i 2011 ved en civil ceremoni den 1. juli og igen allerede dagen efter ved en religiøst bryllup på paladset.

Godt tre år senere, præcis den 10. december 2014, blev de forældre til tvillingerne prinsesse Gabriella og prins Jacques, som således i dag er seks år gamle.

Gabriella blev født før sin bror, men det er alligevel ham, der er arving til tronen. I Monaco står mænd nemlig ifølge lovgivningen foran eventuelle søstre i tronarvefølgen.

På et af de nye frimærker ser man fyrst Albert og fyrstinde Charlene på deres bryllupsdag.  Et andet viser parret sammen tvillingerne mens det tredje viser Albert og Charlene på balkonen på paladset.

Powered by Labrador CMS