FCK-profil skifter hjemmebane – bliver i byen

Har nu endelig solgt sin lejlighed - med god rabat.

Nicolaj Thomsen flytter – men forlader ikke København. Se et billede af FCK-spillerens tidligere lejlighed – klik videre. Foto: Scanpix
Nicolaj Thomsen flytter – men forlader ikke København. Se et billede af FCK-spillerens tidligere lejlighed – klik videre. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Efter godt to år på Frederiksberg kan fodboldspilleren Nicolaj Thomsen vinke farvel til det mondæne københavnerkvarter, skriver Boliga.dk.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Boligsitet skriver nemlig, at det er lykkedes FCK-spilleren at få solgt sin fireværelses lejlighed med et afslag i prisen. Den 26-årige satte nemlig lejligheden til salg i foråret.

Nøglerne til de fire værelser øverst i en ejendom fra 1901 kan nu skifte hænder – og de nye ejere kan glæde sig over at have købt et nyt hjem med en smule rabat.

Løvernes nummer otte startede nemlig med at sætte lejligheden til salg for 7,1 millioner kroner tilbage i foråret. Herefter blev prisen nedjusteret med 300.000 henover sommeren – før handlen i sidste ende kunne gå igennem for 6.550.000 kroner.

Bliver hængende

Fans af FCK og Thomsen skal ikke frygte, at han stikker halen mellem benene og skifter klub. Han har nemlig allerede sit nye hjem på plads – det købte han i sommer, skriver Boliga.

Frederiksberg Kommune har landets dyreste salgskvadratmeterpriser, når det gælder ejerlejligheder. I gennemsnit har køberne i den eksklusive kommune nemlig betalt lige knap 44.000 kroner per kvadratmeter i årets første halvdel.

Om det har været udslagsgivende vides ikke, men i hvert fald har Thomsen lige solgt en bolig, hvor kvadratmeterprisen er 9000 kroner højere end gennemsnittet.

I sommer købte han en lejlighed på Vesterbro, så han rykker sig altså ikke mere end et enkelt postnummer.

Nicolaj Thomsen har spillet for FC København siden 2017. Før det var et han et enkelt år hos FC Nantes i Frankrig, mens Superliga-karrieren begyndte i 2011 i Aalborg – ikke langt fra hjembyen Skagen – hvor han var på banen i mere end 100 kampe for det nordjyske hold AaB.

Du kan se FCK’erens tidligere hjem her. 

Powered by Labrador CMS