Fans overbevist: Det skal Meghan nu

Efter flere spekulationer om, hvad Meghan skal foretage sig, er fans nu sikre på, hvad hun skal.

Udgivet Opdateret

Med deres ønske om at blive økonomisk uafhængige, skal Harry og Meghan finde andre måder at tjene deres penge på. Da det endnu ikke er afsløret, hvad parret skal leve af, har spekulationerne været mange.

Nu er fans dog overbevist om, hvad Meghan skal bruge dele af sit 2020 på, skriver Express.

Artiklen fortsætter efter videoen

En kæmpe ledetråd

Det er efter en helt særlig ledetråd, at en fanskare er sikre på, hvad Meghan skal lave i 2020.

Bettingvirksomheden Coral har oplevet en stigning af spil på, at Meghan skal medvirke i den amerikanske version af Vild med dans. Det har fået virksomheden til at skrue ned for oddsene, så nu er fans overbevist om, at der er hold i deres antagelser.

– Prins Harry og Meghan oplever stor efterspørgsel i 2020, så det ville ikke være en stor overraskelse, hvis én af dem deltog i Dancing With The Stars (Vild med dans red.), lød det fra Corals præsident John Hill.

Stor fan af programmet

Vild med dans bliver ofte nævnt i sammenhæng med de britiske royale. Det skulle efter sigende være et yndlingsprogram for flere af de royale.

Det er kun få dage siden, at det rygtedes, at hertuginden af Cornwall skulle deltage i Strictly Come Dancing, der er den britiske version af underholdningsprogrammet. Hun skulle have ytret at hun er stor fan af programmet.

Spørgsmålet er om 2020 bliver året hvor hele to kvinder med relation til den britiske kongefamilie vil være at se i et underholdningsprogram.

Powered by Labrador CMS