Familien Beha er Havana utro: Nyt eventyr i ny båd

Mikkel Beha Erichsen og familien er ved at være klar til et nyt, stort eventyr

Familien Beha Erichsen, fra venstre Theis, Emil, Marian og Mikkel ses her til uddeling af TV Prisen i 2017. (Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix )
Udgivet Opdateret

Når familien Beha Erichsen i sensommeren drager ud på deres næste store eventyr, bliver det uden at sætte sejl.

For det kendte sejlskib Havana letter ikke anker – det gør derimod familiens nye skib – det gamle svenske redningsfartøj Wallenberg, skriver TV2.

Og det bliver en noget anderledes oplevelse på havet, der venter, for Wallenberg er ikke en sejlbåd. Den har været brugt som isbryder i Østersøen, og det kræver altså en motor.

Det kan måske vise sig at være et godt valg – for turen går mod nord, fortæller Mikkel Beha Erichsen til TV2:

– Når vi har købt det her, er det fordi, det kan noget andet, som Havana ikke kan. Og vi har planer om at skulle op nordpå, hvor der måske er is, og der er Havana ikke det rigtige skib at sejle med.

Plads til hele familien

Wallenberg er en stor kvinde. TV2 skriver at skibet rummer fire kahytter, så der bliver plads til hele familien. Inklusiv kærester.

Og Mikkel Beha Erichsen fortæller også til TV2, at det da er planen, at de skal med allesammen. Men om alle er med på hele turen, er endnu uvist.

Båden er efter flere måneders klargøren på Jobi Værft i Strandby ved Frederikshavn blevet klar til at sejle, men de må vente lidt endnu. Den første tur går til København, før familien sætter kurs mod fjerne nordlige kyster i sensommeren.

Powered by Labrador CMS