Eventyrlig og ikonisk brudekjole vises frem

Prinsesse Dianas brudekjole bliver hovedattraktionen på sommerudstilling på Kensington Palace

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Kjolen over kjoler, brudekjolen nu afdøde prinsesse Diana bar ved sit bryllup med prins Charles den 29. juli 1981 i St. Paul’s Cathedral i London, bliver nu udstillet i hendes tidligere hjem, Kensington Palace.

Det er i øvrigt her hendes ældste søn og hans familie nu bor.

Det sker den kommende sommer, hvor Diana, der kom af dage i en tragisk trafikulykke i Paris den 31. august 1997, kunne have fejret sin 60 års fødselsdag.

Kjoler fra tre generationer

Kjolen, der er designet af David og Elizabeth Emmanuel, er en del af projektet ‘Royal Style in the Making’, der skal illustrere hvorledes designer-kreationer har bidraget til at forme de kongeliges, offentlige image.

Udstillingen vil ifølge Royal Central vise kjoler båret af royale kvinder gennem tre generationer samt andre effekter kreeret af de mest berømte, kongelige designere.

Heriblandt nogle, der aldrig tidligere har været vist frem for offentligheden.

Med accept prinsessens sønner

Dianas brudekjole bliver udstillet med accept fra hendes to sønner, prins William og prins Harry, der formentlig kommer til at mødes på netop Kensington Palace denne sommer.

Det sker i forbindelse med afsløringen af en statue af deres mor, der finder stede den 1. juli, hvor hun kunne have fejret sin runde dag.

Dørene til udstillingen går op første gang den 3. juni og vil være åben for publikum helt frem til den 2. januar 2022.

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS