Erkender: Jeg provokerede dem

Kok Thomas Rode er skuffet over den indsats, tv-vært Mille Gori yder i realityprogrammet ‘Øen VIP’

Udgivet Opdateret

Citathistorie: 24Syv

Det er ikke mange rosende ord, kok Thomas Rode sender efter tv-vært Mille Gori, i kølvandet af begges medvirken i realityprogrammet ‘Øen VIP’.

I radioprogrammet RealityRadio på 24syv fortæller Thomas Rode, at han er decideret skuffet over tv-værtens indsats på den øde ø.

- Jeg regnede med, at Mille ville være en powerressource, og det synes jeg ikke, hun var, siger kokken til 24syv.

Mere handling mindre snak

Lige nu kan du i realityprogrammet ‘Øen VIP’ på Discovery+ og Kanal 5 følge otte kendte danskeres kamp for at overleve i 14 dage på en øde, tropisk ø i Stillehavet.

Men allerede på de første tre dage har kok Thomas Rode og tv-vært Mille Gori flere sammenstød på øen.

Sammenstødene skyldes ifølge Thomas Rode, at han og Mille Gori har en forskellig opfattelse af, hvad det er for en opgave, som deltagerne står over for. Og Thomas Rode oplevede, at tv-værten ikke bidrog særlig meget til den fælles overlevelse, men i stedet brugte timevis på at sidde på en sten, mens de andre rendte rundt og knoklede.

- Det bliver man da skuffet over, lyder det fra Thomas Rode til RealityRadio på 24syv.

Anerkender hård retorik

Et par gange opfordrer Thomas Rode de øvrige deltagere på øen til at knokle noget mere, og det er blandt andet her, sammenstødende mellem Mille Gori og Thomas Rode opstår.

Mille Gori påpeger i programmet, at Thomas Rode har en nedladende og provokerende tone over for de andre deltagere. Det anerkender kokken.

- Jeg provokerede bevidst for at få en reaktion, men min retorik og taktik fungerede ikke over for Mille, siger Thomas Rode til 24syv.

RealityRadio har forsøgt at få en reaktion fra tv-vært Mille Gori, men hun er ikke vendt tilbage på henvendelse.

TV-kokken Thomas Rode gik bevist efter at provokere, da han var med i programmet. Men Mille Gori havde det ingen indvirkning på.
TV-kokken Thomas Rode gik bevist efter at provokere, da han var med i programmet. Men Mille Gori havde det ingen indvirkning på.
Powered by Labrador CMS