Endelig giver kronprinsessen lyd fra sig

Der har længe været foruroligende stille fra den lungesyge, norske kronprinsesse

Udgivet Opdateret

Det var tilbage i 2018 det kom frem, at norske kronprinsesse Mette-Marit lider af den kroniske sygdom lungefibrose. Noget, der selvfølgelig skabte frygt for hendes ve og vel i befolkningen.

Frygten er ikke blevet mindre under covid-19 pandemien, som kronprinsessen under ingen omstændigheder må blive ramt af. Derfor har der også været dybe panderynker rundt omkring, fordi det er temmelig længe siden, man har hørt fra hende.

Artiklen fortsætter under videoen

Men nu har hun heldigvis, for første gang i en hel måned, givet lyd. Det sker i et lidt kryptisk opslag på Instagram, hvor hun i bund og grund giver anledning til flere spørgsmål end svar. Det er dog et opslag af ganske positiv karakter, og som viser, at kronprinsessen har gang i et eller andet.

“Tillykke med den store Elsedagen. Glæder mig til at tilbringe mors dag, Valentins Dag og ikke mindst fastelavn sammen med dig,” står der i opslaget, som blev delt på den 14. februar.

Det fremgår dog ikke hvad, det er der for.

Hvad kan det være?

En kendsgerning er det dog, at Else Kåss Fureseths podcast kører på NRK, og at en anden af stationens medarbejdere ifølge Svensk Damtidning lørdag skrev på Instagram at kronprinsessen kommer på besøg.

Det ligner ‘et vink med en vognstang’ om, at et eller andet spændende nyt fra Mette-Marit er på vej – og det er da kun opløftende og herligt.

Powered by Labrador CMS