-En smuk og vidunderlig rolle

Daniel Craig kommer med nogle vise ord og et par gode råd til den næste James Bond.

Daniel Craig kom mandag med et et par gode og markante råd til den næste, der kommer til at udfylde rollen som James Bond. Klik videre i galleriet for flere billeder. Foto: Scanpix/ REUTERS/Mario Anzuoni
Daniel Craig kom mandag med et et par gode og markante råd til den næste, der kommer til at udfylde rollen som James Bond. Klik videre i galleriet for flere billeder. Foto: Scanpix/ REUTERS/Mario Anzuoni
Udgivet Opdateret

Den næste skuespiller, der får rollen som James Bond, kommer til at skulle udfylde nogle gevaldig store sko.

Karakteren har tidligere ’tilhørt’ kæmpe navne som  Sean Connery, Roger Morre, George Lazenby, Timothy Dalton samt George Lazenby – og i de seneste fem film Daniel Craig. Heriblandt i ‘No Time To Die’, der endnu ikke har haft premiere.

Artiklen fortsætter under videoen

Det er for længst kommet frem, at ‘No Time To Die’ bliver den sidste med Daniel Craig i hovedrollen som superagenten ‘med licens til at dræbe’. I den forbindelse kom han mandag den 5. oktober med noget af en udmelding til næste mand i rækken, som godt endnu ikke er udpeget. I hvert fald ikke overfor offentligheden.

Det skete ifølge People da han var virtuel gæst i NBC’s talkshow ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’, hvor værten bad ham komme med et par råd – og efterfølgende har delt episoden på Instagram.

“Don’t fuck it up!” lød svaret, der fik værten til at bryde ud i et stort grin. På et lidt pænere danske betyder det: Lad værre med at ødelægge noget.

Daniel Craig kom dog også et andet budskab.

“Det er en smuk, vidunderlig rolle. Efterlad den bedre end du fandt den,” sagde han.

Han kom også ind på den kendsgerning, at premieren på ‘No Time To Die’ nu igen er blevet udsat på grund af corona-pandemien.

”Vi vil, at folk kan se filmen på den rigtige måde. Den sikre måde. Biografer er lukket ned overalt i øjeblikket og det er vores ønske at frigive filmen på samme tid i hele verden. Dette er ikke det rigtige tidspunkt,” sagde han.

Premieren var planlagt til den 13. november i år, men er nu udskudt til den 2. april 2021.

Powered by Labrador CMS