En af de allerstørste hylder Meghan

Beyoncé takker Meghan for sit mod og lederskab

Udgivet Opdateret

I galleriet ovenfor kan du se en række fotos af Meghan og Beyoncé sammen

Et af de helt store navene, ja faktisk et af de allerstørste, den amerikansk sanger, skuespiller og modedesigner Beyoncé, slutter sig nu til koret af kendte, der hylder Meghan efter det gruopvækkende Oprah Winfrey interview søndag den 7. marts.

“Tak Meghan for dit mod og lederskab. Vi finder alle styrke og inspiration i dig,” skriver Beyoncé som en hyldest til hertuginden på forsiden af sin hjemmeside. Teksten er samtidig krydret med et foto, hvor de to store personligheder ses sammen.

Billedet stammer i øvrigt fra den britiske premiere på filmen ‘The Lion King’ den 14. juli 2019 i London.

På selvmordets rand

I interviewet åbnede Meghan i den grad op for, hvordan hendes tid indenfor murene på Buckingham Palace i den grad havde tæret på hendes mentale helbred og bragt hende på randen af selvmord.

“Jeg skammede mig for at sige og indrømme det overfor Harry. Men jeg vidste, at hvis jeg ikke sagde det – så ville jeg gøre det. Jeg ville bare ikke leve længere,” sagde hun blandt andet.

En af flere

Beyoncé er som sagt bare et af flere store navne, der nu har udtrykt deres støtte til Meghan.

Allerede mandag gik for eksempel tennisstjernen og Meghans gode veninde Serena Williams på de sociale medier for at tilkendegive sin sympati.

“Meghan Markle, min uselviske ven, lever sit liv – og fører an med et godt eksempel – med empati og medfølelse. Hun lærer mig hver dag, hvad det betyder at være virkelig ædel. Hendes ord illustrerer den smerte og grusomhed, hun har oplevet,” skrev hun blandt andet.

Powered by Labrador CMS