Eminem på Roskilde: Her er fem facts om rapperen, du garanteret ikke kendte

Den verdenskendte rapper Eminem spiller onsdag aften på Orange Scene på Roskilde festivalen. Her kan du læse fem facts om den kontroversielle superstjerne.

Udgivet Opdateret

Onsdag aften kan tusindvis af gæster opleve Eminem på Roskilde Festival, hvor den amerikanske rapper giver sin første koncert på dansk jord med koncerten på Orange Scene.

Og der skulle være lagt i kakkelovnen til et brag af en koncert for den verdenskendte rapper. I hvert fald skulle en koncert i Sverige mandag have været på kogepunktet, da han gav prøver på sit store raptalent med hits som Stan, Without me, Lose Yourself og The Real Slim Shady. Det skriver Ekstra Bladet.

I galleriet ovenfor kan du se fem facts om rapstjernen, som du måske ikke kendte i forvejen.

Eminem på Roskilde Festival for første gang

At det lykkedes Roskilde Festival at booke Eminem til årets må betragtes som lidt af et scoop. Det mener i hvert fald festivalens programchef Anders Wahrén, i en pressemeddelelse.

– Jeg kan ikke komme i tanke om et større scoop end at få ham på årets plakat, og jeg var lige ved at knibe en lille tåre, da jeg endelig fik det bekræftende opkald, har han således udtalt i følge Berlingske.

Udover Eminem byder årets Roskilde Festival på hovednavne som Bruno Mars, Gorillaz, Nick Cave and the Bad Seeds, Nine Inch Nails og danske Nephew.

Årets festival er allerede i fuld gang. Den startede således lørdag den 30. juni og fortsætter frem til lørdag den 7. juli. Allerede i maj måned kunne festivalen melde, at der var udsolgt af partoutbilletter. Det kan du læse mere om her:

Roskilde Festival melder udsolgt af partoutbilletter

Koncerten med Eminem går efter planen i gang onsdag aften klokken 22.30 på Orange Scene, der er Roskilde Festivalens største scene.

Her kan du læsere flere artikler om den kontroversielle rapstjerne:

Eminem afslører: Så tæt var jeg på at dø

Eminem efter misbrug: Sådan kom jeg i form

Eminem: Det var en kamp at optræde ædru

Eminem i modvind: Rapper om voldtægt

Powered by Labrador CMS