Elsket sanger i overraskende comeback

En mand med utallige hits på sit musikalske cv vender nu tilbage til den scene, som gennem flere årtier gjorde ham yderst populær. Bjørn Tidmand spiller med, når Dansk Slager Parade indleder sin turné.

Udgivet Opdateret

Den 77-årige Bjørn Tidmand fik sit gennembrud som solist i begyndelsen af 1960’erne. Han har holdt sig på toppen i langt over 40 år.

Mange havde nok forventet, at hans tid som optrædende musiker var ovre – men de må tro om igen.

Men nu kan vi se – og høre – en elsket sanger i overraskende comeback.

For nu vender en af landets absolut mest populære kunstnere tilbage, når Dansk Slager Parade-turnéen lægger fra land den 13. januar.

Er med efter 11 års pause

Bjørn Tidmand var selv med til at starte det succesfulde dansktop-show i 1997, hvor han optrådte sammen med blandt andre Tommy Seebach, Lis & Per, Jodle Birge og Susanne Lana.

Han var en fast del af ensemblet gennem ti år, og stoppede først i 2007.

Men nu – yderligere 11 år senere – vil Bjørn Tidmand atter være at finde på scenen i Dansk Slager Parade.

Har nynnet mange af numrene

Arrangøren Stig Ulrichsen, der står bag det populære show, kan mærke på billetsalget, at den årlige succes har skærpet appetitten hos publikum rundt omkring i landet.

– Jeg er rigtig lykkelig for, at det er lykkedes os at lokke Bjørn Tidmand med på paraden i år. Jeg har selv som barn nynnet med på mange af hans hits, fortæller Stig Ulrichsen.

Han nævner “Nu ta’r jeg til Dublin”, “Lille Sommerfugl”, “Rosen er rød”, “Brænd mine breve” og ikke mindst “Paloma Blanca” som eksempler fra Bjørn Tidmands store katalog.

Tager på tur for 21. gang

Når 2018-turnéen skydes i gang vil det være 21. gang, at et udvalgt hold dansktop-kunstnere sendes på tur.

Premieren bliver i år den 13. januar i Ringkøbing Skjern, og så kører det ellers frem til og med den 26. februar, hvor afslutningskoncerten er i Tinghallen i Viborg.

Hele turnéen kan i detaljer ses på Dansk Slager Parades hjemmeside.

Powered by Labrador CMS