Dronningen har truffet vigtig beslutning og søger mod Frankrig

Hun og Henrik har den seneste tid levet i hver sit land.

For tiden opholder Margrethe og Henrik sig i hver sit land. Foto: Keld Navntoft/Scanpix
Udgivet Opdateret

Dronning Margrethe og Prins Henrik bor meget langt fra hinanden for tiden. Hvor Dronningen opholder sig i Danmark, som hun så ofte gør i sommerferien, har Henrik valgt at søge mod Frankrig for at komme sig ovenpå den operation, han gennemgik tidligere på året.

Men nu skriver Se og Hør, at det royale ægtepar igen vil mødes. Datoen er 8. august, hvor Dronning Margrethe drager til Frankrig, nærmere bestemt til vinslottet Cayx, hvor Henrik venter.

Pensionistliv

Prins Henrik har i 2017 nydt godt af det pensionistliv, han påbegyndte for nogle år siden. Eksempelvis var han bortrejst i marts, da det belgiske kongepar besøgte landet, mens Margrethe stod klar til at tage imod de royale gæster.

– Det ser unægteligt ud som en de facto-skilsmisse, har historiker og kongehusekspert Sebastian Olden-Jørgensen tidligere konkluderet overfor Se og Hør.

8. august mødes parret dog igen, og ifølge Se og Hør er det meningen, at Margrethe bliver i Frankrig med sin mand indtil 23. august. Om Henrik tager med tilbage til Danmark til den tid, det er uvist.

Powered by Labrador CMS