Dronning viser vild video

Buckingham Palace er i øjeblikket ved at blive renoveret. Prisen anslås at blive cirka 3,3 milliarder kroner.

Udgivet Opdateret

Der er sat gang i nogle ganske alvorlige tiltag på Buckingham Palace, som lige nu er under renovering. Der er tale om den største ansigtsløftning siden 1950’erne. Selve arbejdet er beregnet til at skulle stå på i 10 år og prisen er estimeret til cirka 3,3 milliarder kroner.

Artiklen fortsætter under videoen

Nu kan interesserede så få indblik i lidt af det, der foregår. Det fremgår nemlig af en video, der er blevet delt på den kongelige families officielle Instagram-profil. Det oplyser Harpers Bazaar.

“Se hvordan det historiske tapet fra det nittende århundrede i det gule modtagelsesværelse omhyggeligt fjernes med henblik på bevaring“, står der blandt andet i opslaget.

Det fremgår ligeledes, at det sjældne, skrøbelige tapet skal have en kærlig hånd, og at det vil vende retur til værelset, når alt er klar til det.

Desuden, at den samlede renovering af paladset er vigtig for at mindske risikoen for brand og oversvømmelse samt at den også indbefatter, at de elekstriske systemer vil blive opdateret så de er i overensstemmelse med de aktuelle sundheds- og sikkerhedsstandarder. Renoveringen vil også gøre paladset mere energirigtigt.

I videoklippet ser man også nogle ændringer, der implementeres for at at gøre paladset mere tilgængeligt for alle.

Powered by Labrador CMS