Dronning Elizabeth’s fætter springer ud: -Jeg er til mænd

Det er første gang at et medlem fra det engelske kongehus har indrømmet at være homoseksuel.

“I min generation snakkede vi ikke om homoseksualitet.”Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Lord Ivar Mountbatten er er en del af kongehuset i England, er far til tre og nårh ja, så er han også til mænd. Den 53-årige kongelige har været gift og har tre børn med Penelope Thompson. Men her i weekenden har han alligevel indrømmet, at han er til mænd og har haft problemer med sin seksualitet. Det skriver det engelske medie Metro.

Heldigvis er Mountbatten nu lykkelig i sit forhold til James Coyle. Parret mødtes på en skitur i Verbier i Schweiz. James råbte efter Lord Mountbatten, da han troede, den kongelige var en guide, han havde stået på ski med tidligere. Kemien var der fra starten, og så rullede lavinen.

Titlen skjulte ikke hemmeligheden

Den royale, der er nummer 700 i rækken til tronen, siger at hans kone altid har været forståelig:

– Penny vidste det, inden vi blev gift. Jeg havde fortalt hende, at jeg var biseksuel og derfor tiltrukket af både mænd og kvinder. Hun var meget forstående, og jeg vil altid være dybt taknemlig overfor hende, siger  Mountbatten og fortsætter:

– At springe ud er sådan en underlig frase, men det er vel hvad jeg har gjort. Jeg har kæmpet med min seksualitet og gør det på en måde stadig. Nu er jeg endelig et sted jeg er glad for. Det har virkelig været en kamp at nå hertil.

Det er dog ikke grundet sin titel, at det har taget ham så lang tid at være ærlig.

– Det at være en del af den kongelige familie har aldrig været problemet. Det var generationen jeg var født i. Dengang snakkede man ikke åbent om homoseksualitet, siger Mountbatten og fortsætter:

– Det er fantastisk, hvor langt vi er kommet i forhold til accept.

Powered by Labrador CMS