Dronning Elizabeth skal måske i corona skjul

Dronningen og prins Philip kommer i karantæne hvis coronavirus situationen forværres.

Udgivet Opdateret

I det omgang coronavirus situationen forværres i England, så er der planer for, hvad der skal ske med dronning Elizabeth og Prins Philip. De vil simpelthen blive flyttet fra Buckingham Palace til Sandringham House i det nordøstlige England.

Artiklen fortsætter under videoen

De er henholdsvis 93 og 99 år gamle og skal dermed for alt i verden beskyttes mod smitte. Det skriver blandt andet Mirror.

Buckingham Palace er beliggende midt i London og har et langt større personale, omkring 500, end andre af monarkiets godser i Storbritannien. Derfor betragtes det som et ‘farligere’ sted at opholde sig.

Måske derfor har dronningen også opholdt sig på Windsor Palace, der har cirka 100 medarbejdere, siden torsdag den 12. marts. Hun forventes dog at returnere til Buckingham Palace i løbet af ugen.

Skulle situationen eskalere rykker hun som nævnt til Sandringham, hvor der blot er en håndful fastansatte.

Mirror skriver også, at der indtil videre ikke er nogle blandt dronningens ansatte, der er blevet konstateret smittet men også, at der ikke vil blive taget nogen chancer.

Derfor er der nu også rygter om, at sommerens fester i haven på Buckingham Palace, der normalt tiltrækker 30.000 gæster, kunne blive aflyst.

Powered by Labrador CMS