Drilles i stor stil

Komiker Ane Høgsberg er i den varme stol i tredje afsnit af "Roasted: Verdens sjoveste ferie", hvor især kæresten er strid

Udgivet

Inden Ane Høgsberg drog mod en luksusvilla i det sydlige Spanien, havde hun forberedt sig hjemmefra på at blive "grillet" af fem komikerkolleger.

- Jeg havde forberedt mig i dagene op til og forsøgt at dissekere min egen karriere for at finde ud af: "Hvad er det værste, de kan sige om mig?", siger hun.

Hun er aktuel i Prime Video-programmet "Roasted: Verdens sjoveste ferie", hvor hun og fem andre komikere skiftes til at sidde i den varme stol og blive drillet.

Faktisk havde Ane Høgsberg forberedt sig i mange år på at være med i programmet - men uden at vide det.

Hendes kæreste, komiker Lasse Madsen, har nemlig drillet hende i flere år.

- Jeg tror, at hvis jeg havde været med i det her program, før jeg mødte ham (Lasse Madsen, red.), så havde jeg måske også haft lidt flere nerver på. Jeg er jo blevet "roasted" hver dag i fem år, så der er intet tilbage. Jeg bor sammen med kæmpe "roaster", siger Ane Høgsberg.

Seks år yngre kæreste

Lasse Madsen er seks år yngre end Ane Høgsberg. Og aldersforskellen er især noget, som Ane Høgsberg bliver drillet med.

- Han driller mig med, hvordan jeg ser ud, og ting jeg siger. Jeg er jo en lille smule ældre end ham, så jeg kan huske nogle andre ting og har nogle andre referencer, så han synes, at jeg er en gammel dame. Han synes også, at jeg er pinlig, siger hun.

Hjemme hos kæresteparret går det næsten udelukkende ud over Ane Høgsberg, for Lasse Madsen er svær at drille igen.

- Lasse er virkelig svær at drille, for han er bare ligeglad. Og det er jo ikke sjovt at drille en, der ikke bliver en lille smule påvirket af det, siger hun.

Da det i tredje afsnit af "Roasted: Verdens sjoveste ferie" er Ane Høgsbergs tur til at sidde i den varme stol, blev Lasse Madsen til gengæld drillet.

Flere af de andre komikere brugte nemlig Ane Høgsbergs valg af kæreste i deres "roasts".

- Ane svælger jo så meget i elendighed, at hun er sammen med Lasse Madsen, siger komiker Simon Talbot i programmets tredje afsnit.

Ane Høgsberg er imponeret over, at hendes kæreste har klemt sig med i et program, som han ikke engang medvirker i.

- På en eller anden måde må det jo også sige noget om, hvor dejligt og rart et menneske jeg er, når det eneste man kan drille mig med, er mit valg af kæreste, siger hun.

Den 36-årige komiker Ane Høgsberg har lavet standup siden 2008. Hun har også medvirket i tv-programmet "Nørgaards Netflix".

Den 36-årige komiker har ikke fortalt Lasse Madsen, hvor stor en del han fylder i afsnittet om hende.

Har søn på tre år

- Han kommer til at synes, at det er sjovt. Og dejligt at selv et program han ikke er med i, er han alligevel med i. Han er her, der og alle vegne, siger hun.

Sammen har parret en søn på tre år, der hedder Ebbe.

Ebbe er også endt med at blive en del af programmet.

- Jeg har talt med Lasse i dag, og han sagde til mig, at han og Ebbe overhovedet ikke savner dig. Han fortalte også, at Ebbe vågnede med mareridt i nat og sagde: "Jeg drømte, at mor var kommet hjem", siger komiker Lasse Rimmer i programmet.

Ane Høgsberg havde regnet med, at det ville ramme hende, hvis nogle af komikerne bragte hendes søn op.

- Men jeg ved jo, hvor meget Ebbe elsker mig, siger hun.

De første tre afsnit af "Roasted: Verdens sjoveste ferie" kan allerede ses på Prime Video.

Ud over Ane Høgsberg medvirker Linda P, Lasse Rimmer, Tobias Dybvad, Mikkel Klint Thorius og Simon Talbot.Powered by Labrador CMS