Disse 10 film kan du se frem til denne vinter

Der er nogle store blockbusterfilm på vej denne vinter heriblandt den længe ventede Frost 2 og Star Wars: The Rise of Skywalker.

Udgivet Opdateret

Der er meget at se frem til for filmelskere denne vinter.

Ikke nok med at en stor epoke står til at slutte med Star Wars: The Rise of the Skywalker, så skal isdronningen Elsa og hendes søster Anna på endnu et eventyr.

I videoen kan du se hvilke 10 film, du kan vente dig denne vinter.

Den sidste Star Wars

Star Wars-fans sidder på nåle i spænding over den nye film i rækken.

Den 18. december 2019 har den niende og angiveligt sidste Star Wars-film premiere. Det skriver Kino.

Der er indtil videre spænding omkring plottet i filmen, som endnu ikke er frigivet helt. Dog har en officiel synopsis afsløret, at The Rise of the Skywalker starter omtrent et år efter begivenhederne i The Last Jedi.

Den tilbageværende del af modstandsbevægelsen er i gang med at forberede sig til det afgørende slag mod The First Order, hvis det skulle ske.

Elsa søger svar

Den 25. december får Frost 2 dansk premiere. Filmen er allerede udkommet i Amerika, hvor den i den første åbningsweekend har indtjent flere milliarder danske kroner, og indtager dermed førstepladsen over mest indtjenende animationsfilm gennem tiden.

I Frost 2 ser det ud til, at isdronningen Elsa skal finde det svar, hun altid har undret sig over, nemlig hvor hendes magiske kræfter stammer fra.

Mens det for Anna handler mere om en udvikling i kærlighedslivet, for Christopher er på frierfødder. Spørgsmålet er bare, om Anna har forstået, at han vil giftes med hende.

Naturligvis begiver de to søstre, Christopher, Christophers følgesvend Svend og den hjertevarm Olaf sig ud på eventyr, hvor gruppen bliver stillet over for mærke kræfter.

Powered by Labrador CMS