Det slår gnister

Lars Brygmann og Danica Curcic spiller far og datter i Viaplay Groups allerførste danske film, "Camino"

Udgivet Opdateret

Nogle gange må man gå langt for at mødes på halvvejen.

Sådan lyder det i Viaplay Groups allerførste danske spillefilm, "Camino", som får premiere på streamingtjenesten 5. april.

Og nu er traileren landet.

Filmen har Lars Brygmann og Danica Curcic i hovedrollerne som far og datter, der efter morens død vælger at opfylde hendes sidste ønske: at de to skal gå Caminoen sammen for at finde fælles fodslag for fremtiden.

- Har det virkelig dårligt med hinanden

- At en far og hans datter, der har det virkelig dårligt med hinanden, bliver tvunget til at bruge 11 dage sammen på Caminoen, er et fantastisk udgangspunkt for en film: en stor ulidelig prøvelse for de to familiemedlemmer og selvfølgelig en udfordring, der ikke kan undgå at ende ufrivilligt komisk, lyder det fra Lars Brygmann i pressemeddelelsen.

Op til at de to snører vandrestøvlerne på og drager til Spanien, er det langt tid siden, at de snakket sammen siden.

Manglende accept

Faren føler, at datteren simpelthen giver alt for let op, og hun føler, at hun aldrig er blevet accepteret eller anerkendt for de ting, hun kan.

Ud over ondt i maven over at skulle tilbringe så meget tid med sin far skjuler hun også, at hun er blevet gravid med en mand, som i øvrigt allerede har kone og børn.

- "Camino" afspejler så mange sider af et familiemønster, som jeg tror, vi alle kan genkende, siger Danica Curcic i pressemeddelelsen og fortsætter:

Kan være sværest at udtrykke sig over for familien

- Alt bliver forstærket og forstørret i familierelationer. Alt antændes meget hurtigere. Det kan der både være meget humor forbundet med, men også en dyb tragedie. At dem, vi er tættest på, kan være de sværeste at udtrykke sig overfor.

Foruden Lars Brygmann og Danica Curcic er også Kristian Halken, Katrine Greis-Rosenthal, norske Christian Rubeck, kroatiske Nataša Dorčić og spanske Iñaki Ardanaz på rollelisten.

"Camino" får premiere på Viaplay 5. april.

Det slår gnister i Viaplays kommende komediedrama, 'Camino', som har Danica Curcic og Lars Brygmann i hovedrollerne som datter og far. (PR-foto).
Det slår gnister i Viaplays kommende komediedrama, "Camino", som har Danica Curcic og Lars Brygmann i hovedrollerne som datter og far. (PR-foto).
Powered by Labrador CMS