Det har Pilou Asbæk fået ud af corona-krisen

Coronakarantænen er hård for mange, men for Pilou Asbæk har den også medført noget godt.

Pilou Asbæk har fået noget meget positivt ud af corona-krisen. Han er nemlig blevet tættere med sin datter. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Pilou Asbæk har fået noget meget positivt ud af corona-krisen. Han er nemlig blevet tættere med sin datter. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Han er vant til at rejse verden rundt i sit arbejde som skuespiller. Og ofte er Pilou Asbæk væk mange uger ad gangen, når han indtager roller i Hollywood-baskere og prisvindende tv-serier.

Men den sidste måned tid har han ligesom alle andre været i karantæne herhjemme og har derfor haft mere tid til at være sammen med sin familie, end han plejer.

Artiklen fortsætter efter videoen

Og det er skuespilleren, der danner par med dramatikeren Anna Bro og er far til datteren Agnes, lykkelig for.

– Jeg ved, at for mange har det her været den værste tid nogensinde. Corona, isolation, økonomisk fallit og angsten ved ikke at vide noget. Det forstår jeg absolut. Det er virkelig ekstremt, skriver Pilou Asbæk på Instagram.

– Men for mig personligt har jeg den sidste måned lært min familie at kende igen. Intet arbejde. Ingen rejser. Ingenting. For satan, jeg elsker dem så meget. Vi er ikke perfekte, men mindre kan også gøre det. Jeg elsker jer, Anna og Agnes, skriver skuespilleren.

Noget tyder dog på, at det også indimellem har været en prøvelse for skuespilleren at være fuldtidsfar med hjemmeskoling og alt, hvad det indebærer.

– Ps. Jeg forudser et “førstefødt” babyboom om otte-ni måneder. Os, der har børn i forvejen … at få et barn til? Ej, nok ikke, skriver han i opslaget og ledsager det med en masse grinende emojis.

Powered by Labrador CMS