Det er slut: Har valgt at stoppe

'Vild med dans' er årsag til, at Cecilie Schmeichel har droppet et projekt

Udgivet Opdateret

Det er åbenbart svært for for Cecilie Schmeichel at finde tid andre projekter, nu hvor hun er en af deltagerne i 'Vild med dans'. 

Det har haft den konsekvens, at der ikke kommer flere afsnit af podcasten 'Hvidløg i frugtsalaten', som hun har lavet sammen med den tidligere svømmer Jeanette Ottesen og foredragsholder Simone Rosenborg. 

Det fortæller Cecilie Schmeichel til B.T.

- Jeanette skal jo have et barn, Simone er jo gået i gang med foredrag, og jeg skulle være med i 'Vild med dans', så vi kunne godt se, at der var ikke tid til det. Så indtil videre er det en pause, men man ved aldrig, om vi genoptager, men lige nu er der slet ikke tid til det, lyder det.

Afviser uvenskab

Emnerne, som de tre kvinder talte om i podcasten, var blandt andre parforhold, sex, sociale medier og ensomhed. Missionen var at vende nogle tabuer. Men det blev altså kun til 10 afsnit. 

Cecilie Schmeichel afviser, at hun er blevet uvenner med de to andre. Det handler udelukkende om tidspres. Hun har nemlig hørt fra mange, at "tiden bliver virkelig knap (når man er med i 'Vild med dans', red.)."

Schmeichel vil gerne dedikere sig 100 procent til dansen. Fredag kan man igen opleve hende på dansegulvet.

Cecilie Schmeichel har for travlt med at danse og har derfor droppet sin podcast.
Cecilie Schmeichel har for travlt med at danse og har derfor droppet sin podcast.
Powered by Labrador CMS