Det deler Philip og oldebarnet Louis

Den 98-årige prins Philip deler en særlig interesse med den toårige prins Louis.

Udgivet Opdateret

Der er ret stor forskel på, hvordan en 98-årig og en toårig lever sit liv. Men for prins Philip og prins Louis’ tilfælde er der i hvert fald en ting, der stemmer overens for dem begge.

De to royale fyre har nemlig en interesse til fælles. Det skriver Express.

Artiklen fortsætter efter videoen

Forkærlighed for mad

Med sine 98 år har prins Philip været nødsaget til at revurdere en lang række af sine hobbyer som følge af helbredet. Det har så betydet, at han har været nødt til at finde på nye ting at interessere sig for.

Og det er i den søgen, at prinsen er kommet frem til noget. Det afslører den royale ekspert Ingrid Seward, der står bag den seneste biografi om prinsen.

– Han elsker at se madlavningsprogrammer. Han elsker Mary Berry. Han er afhængig af de programmer, fortæller hun.

Mary Berry er nærmest et ikon indenfor britisk madlavning. Herhjemme er der formentlig flest, der kender hende som en af eksperterne i The Great British Bake Off, som programmet Den store bagedyst er baseret på.

Prinsens første ord

Det er altså her, at prins Philip har en særlig tilknytning til sit oldebarn prins Louis. For Louis har også en forkærlighed for madlavning til trods for sin unge alder.

Hertuginde Kate kunne i julen 2019 afsløre, at hendes yngste søn er meget nysgerrig omkring, hvad der foregår i køkkenet. I deres køkken er en lang række kogebøger linet op, og dem har prins Louis altid været fascineret af.

En stor del af dem har Mary Berry stået bag, og hertuginden kunne i forbindelse med en juleudsendelse afsløre overfor Mary Berry selv, at hun er årsagen til prins’ første ord.

–  Et af Louis første ord var Mary, fortalte hertuginde Kate i udsendelsen.

Powered by Labrador CMS