Depps advokat raser over romantiske rygter

Johnny Depps advokat, Camille Vasquez, kalder det uetisk og sexistisk, at der er opstået datingrygter om hende og skuespilleren under sagen mod Amber Heard

Udgivet Opdateret

I seks uger har advokaten Camille Vasquez forsvaret sin celebre klient, Johnny Depp, som anklagede sin ekskone Amber Heard for injurier, mens at hun kontrasagsøgte ham for at kalde hende en løgner.

Hele retssagen har været streamet, og ifølge nogle kommentarer på de sociale medier lignede det, at relationen mellem advokat og klient ikke udelukkende var professionel.

Det afviser Camille Vasquez på det kraftigste og kalder det i et interview med magasinet People ifølge mediet E! News sexistisk.

I mere end fire år har Camille Vasquez repræsenteret Johnny Depp, som hun i dag kalder for en ven. (Arkivfoto).
I mere end fire år har Camille Vasquez repræsenteret Johnny Depp, som hun i dag kalder for en ven. (Arkivfoto).

- Det er skuffende, at der løb rygter om, at mine interaktioner med Johnny - som er en ven, og som jeg har kendt og repræsenteret i fire og et halvt år nu - har været upassende, siger Camille Vasquez.

Camille Vasquez, som i øvrigt har en kæreste, siger videre i interviewet, at det generelt ville være uetisk at date sine klienter, og at ikke kun hun, men hele advokatholdet bag Johnny Depp, er blevet tætte i det lange forløb.

Knuste mit hjerte

- Manden kæmpede for sit liv. Og det knuste mit hjerte at se ham dag ud og dag ind blive nødt til at høre på de mest forfærdelige beskyldninger, siger hun og fortsætter:

- Hvis jeg kunne give ham en smule trøst, så gjorde jeg selvfølgelig det, uanset om det var at holde hans hånd eller bare lade ham vide, at vi var der, og vi ville kæmpe for ham, lyder det fra Camille Vasquez.

Johnny Depp fik medhold i sit søgsmål mod Amber Heard, som han blev skilt fra i 2017 efter 15 måneders ægteskab og et stormfuldt forhold forinden.

Hun skrev i 2018 en klumme, hvor hun beskrev sig selv som en offentlig person, der havde været udsat for vold i hjemmet.

105 millioner

Johnny Depp afviste enhver beskyldning og sagsøgte Amber Heard for æreskrænkelser. Efterfølgende kontrasagsøgte hun ham for at kalde hende en løgner.

Amber Heard, som ifølge sin advokat, Elaine Bredehoft, overvejer at anke dommen, blev dømt til at skulle betale sin verdensberømte eksmand 15 millioner dollar - godt 105 millioner kroner - i erstatning.

Hun fik medhold i et af sine anklagepunkter og fik tilkendt to millioner dollar i erstatning. Det svarer til omkring 14 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS