Demonstranter råber pædofil efter royal søn

Noget af et spektakel udspillede sig lørdag ude foran Buckingham Palace.

Udgivet Opdateret

En horde af demonstranter gjorde stop på deres rute ude foran Buckingham Palace.

Her lod demonstranterne deres røst blive hørt i et stort skrål, mens de råbte pædofil ind mod slottets vægge.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det skriver Express.

Vil beskytte børn

Lørdag deltog en masse mennesker i en gåtur for et særligt formål. Freedom For The Children Global Walk London kom både forbi parlamentet men også den royale residens.

Ved gitteret ind til Buckingham Palace råbte alle demonstranter pædofil flere gange.

Ifølge gruppen, der stod bag demonstrationen, var årsagen til hændelsen, at de ville sætte fokus på udnyttelsen af børn.

Formålet med denne forandringens gåtur er at sætte fokus på den nuværende situation, hvor børn bliver udnyttet i vores eget samfund og ude i verden,” skriver de.

Her bliver der også skrevet, at de ved hjælp af marchen viser, hvor besluttede de er på at beskytte børn mod fremtidig uretfærdighed og smerte.

Det er noget, de vil gøre ved at forlange ændringer ved hjælp at efterlyse handling fra de dømmende og lovgivende magter.

Råbte af dronningens søn

Tilråbene som gruppen, der afholdt den ellers fredelig demonstration, blev fanget på video.

Videoen er i skrivende stund set mere end tre millioner gange.

Det er da også videoen, der afslører, hvad demonstranterne faktisk mener med at råbe pædofil ind mod Buckingham Palace.

Flere af demonstranterne bærer på bannere, hvor en særlig royal fremtræder.

Prins Andrews ansigt er nemlig på meget af det materiale, som demonstranterne bærer rundt på. Det må siges, at det i den her forbindelse formentlig er en anfægtelse af prinsens venskab med Jeffrey Epstein.

Jeffrey Epstein mistænkes for at have stået bag en større rufferiring, hvor mindreårige piger er blevet udnyttet til at udføre seksuelle akter.

Noget, som prins Andrew, også har udnyttet ifølge anklagen.

Var sammen med sexslave

Det blev en enorm afsløring, da kvinden Virginia Giuffre fortalte, at hun var blevet tvunget til at have sex med prins Andrew flere gange.

Én af gangene var hun kun 17 år gammel.

Hun har blandt andet fortalt om anklagerne i Netflix-dokumentaren Jeffrey Epstein: Filthy Rich.

Men hun har også i meget omtalt interview med BBC forklaret, hvad hun var blevet udsat for af Jeffrey Epstein men også af prins Andrew.

Noget af det stærkeste bevismateriale, som Virginia Giuffre ligger inde med, er, at hun kan bevise, hun har mødt prins Andrew. Hun er i hvert i besiddelse af et billede, hvor prinsen har en arm om livet på hende.

Derudover skulle der til juli 2020 udkomme bogen Prince Andrew: Epstein and the Palace, der kan rumme på flere detaljer om prinsens eskapader.

Kongehus og prins nægter

I et meget omtalt interview med BBC gav prins Andrew sin version af, hvordan venskabet med Jeffrey Epstein havde fungeret.

Det er også her, han første gang offentligt forholder sig til anklagen fra Virginia Guiffre.

Prins Andrew benægter, at han skulle have haft sex med hende mindst tre gange, hvoraf hun den ene gang kun var 17 år gammel.

Faktisk benægter prins Andrew benægter ethvert kendskab til Virginia Roberts Giuffre på trods af det billede, som hun ligger inde med.

Et par uger efter interviewet kom Buckingham Palace med en officiel udmelding omkring anklagerne.

Det benægtes eftertrykkeligt, at hertugen af York har haft nogen form for seksuel kontakt eller forhold til Virginia Giuffre. Enhver påstand om det modsatte er falsk og udokumenteret”, lød det i erklæringen.

Der har endnu ikke været noget retligt efterspil for prins Andrew.

Powered by Labrador CMS