De er med på noderne: Se verdens absolut rigeste musikere

Der er ingen danskere på den liste, og flere af "medlemmerne" i musikindustriens absolutte top ti er ret overraskende. Vi har set nærmere på, hvor meget man egentlig kan tjene, hvis man undgår at spille falsk.

Udgivet Opdateret

Hvis man formår at skrue en god melodi sammen, så er det faktisk muligt at lev af at lave musik. Så kan man blive en af verdens absolut rigeste musikere.

Og faktisk er det slet ikke umuligt, at man også kan komme til at leve ganske godt af at producere det ene hit efter det andet.

Vi har set nærmere på, hvem der egentlig er verdens absolut rigeste musikere – og det er altså en liste uden danske deltagere.

Hiver milliarder hjem på bogen

Der er nok ellers ingen tvivl om, at personager som Kim Larsen, Bent Fabricius Bjerre og Simon Kvamm formentlig kan grine hele vejen hen i banken.

Men deres eventuelle milliongager er pebernødder i forhold til, hvad deres udenlandske kolleger kan hive hjem på bogen.

Her tæller vi nemlig i milliarder. Faktisk kræver det en formue på næsten 3,2 milliarder kroner at komme ind i top 10!

Mere end en overraskelse på listen

Hvis du klikker på billedet over artiklen kan du se listen over de ti rigeste musikere i verden – der er mere end en overraskelse på listen.

Og ud over det, så er det også overraskende at konstatere, hvem der ikke er med på listen.

Man kunne nemlig godt have forestillet sig, at hitmagere som Taylor Swift, Britney Spears og Rihanna var med – men det er de ikke.

Heller ikke Eminem, Bruno Mars eller eksempelvis Chris Martin fra Coldplay er på listen.

(Kilder: Forbes.com/Wikipedia.org/Ledgernote.com)

Powered by Labrador CMS