Dansk tv-darling jubler: Jeg er blevet mor

DR's Ulla Essendrop er sammen med Jimmy Bøjgaard blevet forældre for første gang.

Her ses Jimmy Bøjgaard og Ulla Essendrop ankommer til premieren på Lego Batman-filmen i februar. Nu er parret blevet forældre. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix
Udgivet Opdateret

Tv-værtinden Ulla Essendrop og kæresten Jimmy Bøjgaard er for tiden at finde i en rus af lykke, efter at de er blevet forældre for første gang til en lille dreng.

Den nybagte mor bekræfter familieforøgelsen på Instagram.

– Der går nok et stykke tid før vores lille søn kan spille fodbold, skøjte eller danse på de her perfekte små fusser. For hans mor og far kan bare ikke lade være med at kysse dem sønder og sammen, skriver den lykkelige tv-værtinde.

Det var et billede fra optaktsprogrammet til Eurovision Song Contest af den 40-årige tv-værtinde iført en tætsiddende, blå kjole, som afslørede bulen på maven og den søde hemmelighed tilbage i maj.

Kort tid efter kunne DR’s redaktionschef, Ann Lykke Davidsen, så bekræfte graviditeten over for Ekstra Bladet, efter flere forlydender om at parret ventede sig.

– Ja, hun er gravid. Det har været Ullas valg ikke at sige noget til pressen. Hun har ikke haft behov for at sige noget, da det jo har været ret tydeligt, at hun er gravid i “Aftenshowet”, sagde Ann Lykke Davidsen dengang til Ekstra Bladet.

I 2011 blev Ulla Essendrop skilt fra Jimmy Støvring efter to års ægteskab. Der skulle dog ikke gå længe, før hun igen fandt kærligheden.

For i 2012 viste hun stolt sin nuværende kæreste, 42-årige Jimmy Bøjgaard, frem, der også er tv-vært.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS