Dansk stjerneskuespillerinde er blevet mor igen

Birgitte Hjort Sørensen kan nu kalde sig for mor til to små piger.

Birgitte Hjort Sørensen kan nu kalde sig mor til to. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Den står på babylykke og bleskift hjemme hos Birgitte Hjort Sørensen.

Den 38-årige skuespillerinde er nemlig blevet mor for anden gang. Det annoncerer hun på Instagram.

– Denne lille, knyttede hånd er nu en del af vores familie, og intet kunne gøre os lykkeligere. Hun er kommet til verden i en tid, hvor afstand og nærhed har fået forstærket betydning, og aldrig har det givet mere mening at blive hjemme, skriver Birgitte Hjort Sørensen.

To på kort tid

Sammen med kæresten Kristian Ladegaard Pedersen har skuespillerinden i forvejen datteren Karoline, som kom til verden i august 2018.

At blive mor har vendt hendes verden rundt, og selv om Birgitte Hjort Sørensen stadig lægger liv og sjæl i sine roller, så er nerverne ikke helt så flossede, som før hun fik børn, fortalte hun til Ritzau tilbage i august.

Se opslaget om familieforøgelsen her: 

– Der er noget rart i, at mit arbejde ikke er hele mit liv længere. Man får det meget mere afslappet. Det er trods alt kun en forestilling. Der er noget andet derhjemme, der er vigtigere, sagde skuespillerinden.

Birgitte Hjort Sørensen fik sit store gennembrud i DR-succesen “Borgen”.

Siden har hun landet flere internationale roller. Blandt andet i den uhyre hypede fantasy-succes “Game of Thrones”, den britiske krimiserie “Kriminalkommissær Barnaby” og i musicalfilmen “Pitch Perfect”.

Powered by Labrador CMS