Dansk stjerneskuespiller er blevet mor: Væltet omkuld af kærlighed og søvnmangel

Den danske Hollywood-stjerne Birgitte Hjort Sørensen er blevet mor til en lille pige, der kom til verden i august, afslører hun på Instagram.

Udgivet Opdateret

Den danske stjerneskuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen har født en pige, der kom til verden i august. Det afslører skuespillerinden, der fik sit store gennembrud som journalisten Katrine Fønsmark i tv-serien Borgen.

Siden da er Birgitte Hjort Sørensen brudt igennem på den anden side af Atlanten – hun har haft roller i både kæmpesuccesen Game of Thrones og storfilmen Pitch Perfect 2.

I sit opslag på Instagram afslører Birgitte Hjort, at hun, selv om hun er uendeligt glad for sin lille baby, ikke vil oversvømme internettet med babybilleder:

– Vi er uendeligt glade og taknemmelige – og har besluttet, at vores datter selv må bestemme, om hun vil være på sociale medier, så jeg vil styre mig med at lægge flere billeder ud, skriver Birgitte Hjort Sørensen.

View this post on Instagram

Bedre sent end aldrig: denne yndige fod tilhører den dejligste lille pige, der kom til verden i august, og som har væltet os omkuld af kærlighed (og søvnmangel). Vi er uendeligt glade og taknemmelige – og har besluttet, at vores datter selv må bestemme, om hun vil være på sociale medier, så jeg vil styre mig med at lægge flere billeder ud (jeg har taget en del, skal vi sige det sådan) Og så vil jeg i øvrigt gerne benytte lejligheden til at slå et slag for vores offentlige sygehusvæsen. Vi har kun mødt dedikerede, professionelle, søde og effektive folk fra start til slut, og det er et fantastisk privilegium at have fri og direkte adgang til den form for hjælp i sådan en livsomvæltende situation/ Better late than never: this adorable foot belongs to the most beautiful little girl, who arrived in August and has knocked us out with love (and sleep deprivation). We are eternally happy and grateful – and we’ve decided she gets to choose for herself whether or not she wants to be on social media, so I’ll restrain myself in posting more pictures (I’ve taken more than a few, let’s leave it at that) And I’d like to take this opportunity to strike a blow for our public health care. We’ve met nothing but dedicated, professional, caring and efficient people from start to finish – what a privilege to have free and direct access to that kind of help in such a life altering situation.

A post shared by Birgitte Hjort Sørensen (@bhjortsorensen) on Sep 23, 2018 at 8:20am PDT


I samme ombæring sender Birgitte Hjort Sørensen også en kæmpe tak til det sygehusvæsen, der har hjulpet datteren til verden:

– Og så vil jeg i øvrigt gerne benytte lejligheden til at slå et slag for vores offentlige sygehusvæsen. Vi har kun mødt dedikerede, professionelle, søde og effektive folk fra start til slut, og det er et fantastisk privilegium at have fri og direkte adgang til den form for hjælp i sådan en livsomvæltende situation, skriver Birgitte Hjort Sørensen.

Birgitte Hjort Sørensen har tidligere i sin graviditet delt billeder af den voksende mave:



Powered by Labrador CMS