Dansk stjernepar afslører: Skal giftes i sommerhus på Mols

Lord Siva og Ulrikke Toft Simonsen er blevet forlovet. Der er endnu ingen dato, men stedet er på plads.

Udgivet Opdateret

De mødte hinanden i et kælderstudie i Montanagade i Aarhus, og efterfølgende gav hun ham en hjemmelavet tatovering til en koncert.

Siden blev model Ulrikke Toft Simonsen og sanger Brian Siva – også kendt som Lord Siva – kærester, og nu er de så blevet forlovet.

Det afslørede 27-årige Ulrikke Toft Simonsen i et Instagram-opslag den 4. februar, hvor hun lagde et billede op af sin hånd iført en forlovelsesring.

Artiklen fortsætter under videoen

Selv om parret ikke har sat en dato for brylluppet, så har de besluttet, hvor det skal holdes, afslørede de på den røde løber til årets Zulu Awards.

– Vi har snakket om lidt forskelligt, men vi ved, hvor vi skal holde det henne. Det bliver på Mols, hvor mine forældre har købt et sommerhus, så det er perfekt, lød det fra Ulrikke Toft Simonsen.

‘Udvidet parholdstest’

Parret er netop kommet hjem fra en måneds rejse til Costa Rica, og det var en slags udvidet parforholdstest, siger Lord Siva.

– Vi har ikke prøvet at rejse sammen i så lang tid før, men det gik bare mega godt.

– Vi kørte Costa Rica rundt, snorklede og red på heste. Det gik rigtig godt, og Ulrikke er helt vildt sjov og charmerende, og jeg elsker bare at være sammen med hende, sagde han.

Lord Siva har det seneste år storhittet med numrene “Paris” og “Oh My God”, som han har lavet i samarbejde med den københavnerbaserede producer William Asingh – også kendt som Vera.

– Nu er vores projekt færdigt, og så laver han sin musik, mens jeg laver min. Jeg har også nogle ting, som jeg skal lave i USA, så vores veje skal nok krydses, siger Lord Siva, som ikke vil gå i detaljer med, hvad han skal i USA.

Powered by Labrador CMS