Dansk popsanger på romantisk kærestetur

Sangeren Christopher har været på en romantisk weekendtur med kæresten Cecilie Haugaard.

Christopher og modellen Cecilie Haugaard var taget til Sverige på en romantisk afslapningstur. Foto: Asger Ladefoged/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

De har dannet par i lidt over to år, og kærligheden blomstrer tilsyneladende stadig mellem popsangeren Christopher og modellen Cecilie Haugaard, der er taget til Sverige på en romantisk afslapningstur.

På det sociale medie Instagram har parret både søndag og mandag delt flere billeder fra turen.

– Søndags crush, skriver modellen til en video af den 24-årige musiker, der tager en hurtig dukkert i det kolde svenske hav.

Det sker ofte, at kendisparret pakker kufferten og rejser ud i verden sammen, og når de gør, bliver de sociale medier flittigt opdateret med både billeder og videoer fra deres oplevelser sammen.

Besøgte Grønland

For en måned siden rejste Christopher og Cecilie Haugaard eksempelvis mod køligere himmelstrøg, da de sammen besøgte Grønland.

– Klar til Grønland! Jeg har fået en sexet tourmanager, skrev Christopher dengang til et billede på sin Instagram, hvor han kysser sin storsmilende kæreste på kinden.

De to turtelduer besøgte Grønland i forbindelse Akisuanerit Festivalen, som “I Told You So”-sangeren skulle optræde på.

Rejser ofte hver for sig

Det celebre par rejser også ofte hver for sig, når arbejdet kalder i forskellige dele af verden. I september var Christopher eksempelvis på turné rundt i Asien, hvor han optrådte for sine asiatiske “Stopher-lovers”, som sangerens fans kalder sig.

Musikeren og modellen har dannet par siden august 2014, og i dag bor parret sammen i en lejlighed på Christianshavn, når de altså ikke begge rejser verden rundt i forbindelse med deres karrierer.

Se billederne fra turen her:

Sunday crush 😆💦💙

A video posted by Cecilie Haugaard (@cillemouse) on Nov 6, 2016 at 5:28am PST


This place is lit 🔥🔥🔥

A photo posted by Cecilie Haugaard (@cillemouse) on Nov 6, 2016 at 11:21am PST


Oh I'm about to diiiive in 😙💦 #nofilter

A photo posted by Fesmo Lund (@christophermusiccom) on Nov 6, 2016 at 6:02am PST


Powered by Labrador CMS