Dansk model er blevet gift

Modellen Ulrikke Toft Simonsen og sangeren Lord Siva, som venter deres andet barn, har giftet sig. Det afslører brudens mor, Renée Toft Simonsen, og gommen

Udgivet Opdateret

Vender man et ottetal, danner det uendelighedstegnet.

Derfor står den 8. august som en ganske speciel dato for modellen Ulrikke Toft Simonsen og sangeren Lord Siva.

Parret giftede sig nemlig den dag, afslører den nygifte gom i et opslag på Instagram, hvor han har delt et billede af sin brud.

- 8/8 hvis ikke forevigt, så bare i det her liv, skriver Lord Siva, hvortil hans celebre svigermor, psykolog og tidligere model Renée Toft Simonsen, tilføjer i en kommentar til billedet:

- Og ellers finder du hende igen i det næste liv.

Helmig sender hjerter

Også Renée Toft Simonsen deler nyheden om brylluppet på sin Instagram-profil.

- Stort tillykke, må I leve lykkeligt til jeres dages ende, lyder det blandt andet fra Renée Toft Simonsen.

Også popstjernen Thomas Helmig var naturligvis med til brylluppet. For han har i mange år dannet par og været gift med Ulrikke Toft Simonsens mor.

Han har sendt masse af hjerte-symboler til opslaget.

Lord Siva backstage ved Danish Music Awards i Royal Arena lørdag den 28. november 2020. (Foto: Martin Sylvest)
Lord Siva backstage ved Danish Music Awards i Royal Arena lørdag den 28. november 2020. (Foto: Martin Sylvest)

Genforenet til koncert

30-årige Ulrikke Toft Simonsen og 33-årige Lord Siva mødte hinanden i et kælderstudie i Montanagade i Aarhus gennem fælles venner fra den aarhusianske musikscene.

Senere blev de genforenet til en koncert, hvor Ulrikke Toft Simonsen havde medbragt et tatoveringssæt og tilbød tatoveringer til alle, der ønskede en.

Det gjorde musikeren, der blandt andet står bag megahittet "Solhverv", og fik tegnet et egyptisk øje på skulderen.

Begyndte at skrive

Ulrikke Toft Simonsen har også medvirket i en af Lord Sivas musikvideoer, og der var her, han virkelig blev vild med hende, fortalte han i podcasten "Hjerteflimmer" ifølge Se og Hør.

- Jeg var bare 100 procent mig selv. Jeg tænkte, at jeg alligevel bare skulle være det, for jeg kunne alligevel ikke få hende. På grund af at jeg var 100 procent mig selv, så har Ulrikke fået et godt øje til mig på den tur og begyndte at skrive til mig, sagde han i podcasten ifølge ugebladet.

Børn og gift

Et venskab blev til kærlighed, og i 2020 friede Lord Siva til sin Ulrikke. Året efter kom datteren Norma til verden, og ganske snart bliver hun storesøster.

Det var nemlig en højgravid Ulrikke Toft Simonsen, der fik sin Lord Siva.

LORD SIVA

Brian Sivabalan (født 24. november 1989 i Aalborg), kendt under kunsternavnet Lord Siva, er en dansk sanger med tamilske rødder fra Sri Lanka. Hans debut var med EP'en "100" i februar 2014. Samme år optrådte han som gæst i nummeret Fortæl dem på Ukendt Kunstners album Forbandede Ungdom.

Kilde: Wikipedia

Powered by Labrador CMS