Danmarks Største Halbal løftede taget

Jyske Bank Boxen forvandlet til Danmarks Største Halbal.

Udgivet Opdateret

Stemningen var i top, da Danmarks Største Halbal lørdag indtog Jyske Bank Boxen.

Med hjælp fra 2,5 kilometer lyskæder, 400 kilo pynteæbler, 1,2 kilometer voksdug og 1.200 hvide bloklys var Jyske Bank Boxen forvandlet til et hyggeligt og intimt halbal, hvor flere end 3.000 gæster spiste og festede sig igennem en forrygende aften.

Det skriver MCH Herning i en pressemeddelelse.

Kandis og Stig & Vennerne stod for aftenens underholdning.

Dansegulvet var fyldt

De to populære dansebands sørgede aftenen igennem for, at der var fyldt på hver en centimeter af det store dansegulv.

Det var derfor også to meget glade frontmænd, der gjorde status efter en festlig aften:

– Ord kan slet ikke beskrive stemningen. Man skulle virkeligt have været her. Humøret var højt, og der blev danset i timevis. Det var en fornøjelse at spille for så mange feststemte mennesker, og vi glæder os allerede til at komme tilbage igen næste år, sagde Johnny Hansen, som blev bakket op af en meget enig Stig Rossen:

– Det har været en forrygende aften. Der var en fantastisk energi blandt publikum, som vi kunne mærke helt op på scenen. Danmarks Største Halbal er helt unikt, og man oplever ikke det setup og den stemning andre steder. Jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre måde at bruge en lørdag aften på. Det var ganske enkelt magisk, sagde Stig Rossen.

En festlig aften

Blandt de næsten 400 borde til Danmarks Største Halbal var der god stemning, allerede inden hovedretten blev serveret.

Aftenens DJ leverede ørehængere, der fik mange til at bryde ud i sang og dans, og det vakte begejstring hos flere af aftenens gæster:

– Det er første gang vi er her, men bestemt ikke sidste. Der er god musik, god stemning og en masse festlige mennesker, lød det fra René Lorenzen, der i selskab med en flok venner havde taget turen fra Padborg til Herning for at være med til Danmarks Største Halbal.

Lise Kristiansen fra Kolding var også til halbal i Jyske Bank Boxen for første gang, og hun og vennerne havde en hyggelig aften:

– Det er første gang vi er her, og det er så sjovt. Det hele har bare været rigtig godt planlagt, der er rigtig god stemning, og folk er bare på.

Danmarks Største Halbal gentages den 27. oktober 2018.

Powered by Labrador CMS