Coronavirus forsinker ‘Venner’ genforeningen

Der var planlagt optagelser mandag og tirsdag men de er udsat på grund af forholdsreglerne mod coronavirus.

Venner stjernerne att Le Blanc, Courteney Cox, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow og David Schwimmer må finde sig i, at coronavirus pandemien nu sættere en midlertidig stopper for den særudgave af ‘Freinds’ de er igang med at lave. Foto: Scanpix/NBC/XPOSUREPHOTOS.COM
Udgivet Opdateret

Den nye Streaming-tjeneste HBO Max, der ejes af Warner Media, er blevet tvunget til at udskyde optagelserne til genforeningen af skuespillerne i den populære TV-serie ‘Venner’.

Artiklen fortsætter under videoen

Der var planlagt optagelser til denne særudgave af serien i Warner Bros. Studierne i Burbank, Californien,  mandag og tirsdag, men det har de landsdækkende retningslinjer omkring corona pademien spændt ben for.

Det fortæller flere internationale medier. Blandt andet The Hollywood Reporter, som skriver at optagelserne tidligst ventes genoptaget til maj.

Genforeningen af skuespillerne Matt Le Blanc, Courteney Cox, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow og David Schwimmer er planlagt i forbindelse med lanceringen HBO Max.

Særudgaven, der endnu ikke har en titel, vil give plads til at skuespillerne også har en finger med i produktionen. Afsnittet instrueres af Ben Winston, og skulle efter planen være tilgængelig på den nye streamingstjeneste, når den går i luften til maj.

De øvrige ti sæsoner af tv-serien vil desuden kunne ses på samme tjeneste.

Warner Media er verdens største mediekoncern og ejer blandt andre Warner Bros og HBO.

“Venner” blev sendt fra 1994 til 2004.

Powered by Labrador CMS