Connie Nielsen står side om side med superstjerner

Den danske Hollywood-skuespillerinde skal holde oplæg til årets WorldZ-konference. Også will.i.am deltager.

Connie Nielsen skal holde oplæg til årets WorldZ-konference. Foto: Nikolai Linares/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Den danske Hollywood-skuespillerinde Connie Nielsen står på plakaten til årets WorldZ-arrangement side om side med blandt andre musikikonet will.i.am og surferstjernen Kelly Slater.

Det annoncerer den 52-årige frederikshavner i et opslag på Instagram.

– Jeg glæder mig til at tale ved WorldZ-topmødet den kommende uge om mit arbejde med Human Needs Project, skriver skuespillerinden til et billede af plakaten.

Kreativ konference

WorldZ er en kreativ konference, der varer fra den 31. juli til den 1. august i Hollywood i den amerikanske delstat Californien.

Her holder indflydelsesrige personligheder fra både forretnings- og kulturverdenen oplæg, der skal inspirere spirende ledertalenter.

Connie Nielsen har været med til at stifte velgørenhedsorganisationen Human Needs Project, som kæmper for at forbedre forholdene i flere afrikanske slumkvarterer ved blandt andet at sikre rent drikkevand.

Og det er netop det projekt, den danske Hollywood-skuespillerinde skal fortælle om.

Knokler også foran kameraet

Foruden sit velgørenhedsarbejde knokler Connie Nielsen også foran kameraet, hvor hun er ved at optage DR’s nye, store søndagsserie, “Liberty”, der er en filmatisering af Jakob Ejersbos roman af samme navn.

Hun er i øjeblikket også aktuel i “Wonder Woman”.

Til efteråret kan hun ses i det stjernespækkede actionbrag “Justice League”, hvor superhelte som Batman, Superman og heltinder fra Wonder Woman-universet slår kræfterne sammen mod onde skurke, der vil overtage verdensherredømmet.

Se Connie Nielsens opslag her:

Excited to be speaking at @pttow #worldz summit this coming week about my work with @hnp_org

A post shared by Connie Nielsen (@cn_connienielsen) on Jul 27, 2017 at 11:00am PDT


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS