Comeback-dansevært: Der er et ekstra pres

To kvinder kommer til at stå i spidsen for næste "Vild med Dans"-sæson, når Christiane Schaumburg-Müller gør comeback, og dermed skal danne værtspar med Sarah Grünewald. Ambitionerne er tårnhøje.

Christiane Schaumburg-Müller gør comeback – men det er nu ikke derfor, at danseren Thomas Evers Poulsen græder på dette foto tilbage fra 2010. Arkivfoto: Scanpix
Christiane Schaumburg-Müller gør comeback – men det er nu ikke derfor, at danseren Thomas Evers Poulsen græder på dette foto tilbage fra 2010. Arkivfoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Christiane Schaumburg-Müller gør comeback efter seks års pause fra “Vild med Dans”, når hun afløser Claus Elming til efteråret.

Sammen med Sarah Grünewald skal hun fra efteråret styre løjerne, når det populære tv-program blænder op for 15. sæson.

Dermed bliver det for første gang nogensinde en kvindelig værtsduo, som står i spidsen for programmet, og det er lidt af en opgave, fortæller Christiane Schaumburg-Müller.

En utraditionel sammensætning

– Nu er det vores opgave at bevise, at det virkelig kan noget at være to kvindelige værter, for det er totalt utraditionelt i forhold til typiske makkerpar.

– Det er ikke rigtig set før i Danmark, så vi er dem, der skal danne grundlag for, at det er megafedt, siger hun til torsdagens pressemøde, hvor det nye værtspar blev præsenteret.

Derfor er hun personligt også meget opsat på, at makkerparret skal gøre det ekstra godt.

– Personligt er der måske et ekstra pres. Jeg sætter altid ambitionerne meget højt, og jeg har ambitioner om, at vi skal sparke røv. For det er ikke nok bare at være to kvindelige værter. Det skal være to megadygtige kvindelige værter, som kan løfte opgaven, og det kan vi, hvis vi samarbejder godt, forklarer hun.

Skal lære at kende hinanden godt

Derfor er det også vigtigt, at den nye duo kommer til at kende hinanden grundigt, understreger Christiane Schaumburg-Müller.

Hun overtager værtsrollen fra Claus Elming, som efter 12 sæsoner på programmet stopper.

Da chancen om endnu en sæson på det glitrende dansegulv meldte sig, var Christiane Schaumburg-Müller ikke i tvivl om, hvad hun skulle svare.

Der er tale om et hjertejob

– Jeg har altid elsket programmet, så det var et enormt nemt valg for mig. Jeg har haft mange år til at skabe min egen virksomhed, og det var også grunden til, at jeg overhovedet stoppede i sin tid. Jeg ville skabe min egen fremtid og gøre mig uafhængig.

– Det er jeg nu. Så nu står jeg faktisk i den sindssyge situation, at jeg kan tillade mig kun at sige ja til hjertejob. Ikke for pengenes skyld, ikke for promoveringens skyld, men kun fordi jeg har lyst, fortæller hun.

15. sæson af “Vild med dans” begynder til efteråret.

Powered by Labrador CMS