Christopher: -Megahårdt

Popstjernen føler han har svigtet familien, fordi han har været meget væk

Udgivet Opdateret

Efter at have turneret verden rundt er den danske popstjerne Christopher tilbage på hjemlige breddegrader og havde taget turen til det østjyske for at spille til årets X Factor-finale i Arena Randers fredag aften.

Selv om han allerede er på farten igen efter at være kommet hjem fra USA, er der heldigvis ikke nær så langt hjem til hustruen, modellen og influenceren Cecilie Haugaard, og parrets to piger, Noelle på tre år og Isabel på snart et år.

Venter i fremtiden

- Jeg er megaglad for at være her. Det er, som om der er et nyt kapitel, der er startet for mig med både ny musik og en masse koncerter, som ligger og venter ude i fremtiden, fortæller han til den fremmødte presse.

- Men det er fedt med en pause, hvor jeg får lov til at fordybe mig i det her album, der er lige på trapperne. Det har taget mange kræfter.

Kritik af 'Instagrim'

Imens Christopher var i USA, udgav hans hustru bogen "Instagrim", der er blevet heftigt debatteret og kritiseret for at være tonedøv.

Kritikken har især lydt på, at Cecilie Haugaard bidrager til det glansbillede, som hun mener kan påvirke følgere på de sociale medier negativt.

Væk fra hinanden

- I det hele taget det med at være væk fra hinanden - når man har været så meget væk, som jeg har - er jo bare megahårdt. Hun står derhjemme med to børn og gør det muligt for mig at stå her, siger Christopher og uddyber så:

- Jeg minder hende om, selvfølgelig som man gør som partner, at hun for det første har skrevet en megafed bog og har en god, en ren og en klar intention, lyder det fra ham.

Oplægget til bogen er, at Cecilie Haugaard vil undersøge, hvordan de sociale medier påvirker den mentale sundhed og viser en vej til, hvordan vi kan bruge dem uden at blive negativt påvirket.

Christopher er gift med modellen og influenceren Cecilie Haugaard, som han har to døtre, Noelle på tre år og Isabel på snart et år, sammen med. (Arkivfoto).

Men den er langt fra blevet modtaget sådan af alle.

- En fed mission

- Der vil altid være nogle, der giver dig et rap over næbet, hvis du stikker næsen så langt frem. Det har jeg også selv prøvet et par gange. Så jeg har været der for hende og mindet hende om, hvor fed en mission hun er på, siger Christopher.

Bakker op

- Det eneste, jeg kan sige er, at jeg synes, det er en megavigtig samtale. Jeg har brugt det meste af mit voksne liv på de sociale medier. Det er fedt, at hun har fået åbnet den dialog. Jeg er virkelig stolt af hende, og det er en sag, jeg kun kan bakke op om.

Cecilie Haugaard sagde i en video delt på Instagram, efter kritikken blussede op, at hun ville tage den til sig.

- Jeg anerkender, at jeg er en del af problemet. Men derfor håber jeg også, at jeg kan være en del af løsningen, lød det fra hende.

Powered by Labrador CMS