Christopher: -Hun blev slagtet

Popstjernen mener, at ægtefællen ikke var blevet ramt af en shitstorm, hvis han havde været hjemme

Udgivet

Model, influencer, tv-vært og forfatter Cecilie Haugaard var aldrig blevet udsat for voldsom kritik på baggrund af bogen 'Instagrim', hvis hendes mand, Christopher, havde befundet sig på dansk grund ved udgivelsen.

Det siger popstjernen selv i et nyt interview med Euroman.

Shitstormen blæste op

- Jeg vil vove at påstå, at det aldrig var sket, hvis jeg var hjemme, siger han til magasinet og fortsætter:

Til Euroman henviser Christopher til et interview i DR-programmet 'Deadline'.

Det var nemlig Cecilie Haugaards udtalelser fik shitstormen til at blæse op.

Kritikken kredsede især om, at hun selv tjener penge på at bruge de sociale medier til at skabe det glansbillede, hun argumenterer for kan påvirke brugere af sociale medier negativt.

Befandt sig på turné i udlandet

De kraftige reaktioner kom bag på Christopher, der på daværende tidspunkt befandt sig i udlandet på turné. Og det gjorde ondt at følge med på afstand, fortæller han til Euroman.

- At se sin elskede blive slagtet på den måde er langt værre end selv at blive slagtet. Og jeg kunne ikke sige noget. Det ville komme til at virke, som om at her kommer 'Chris to the rescue', hvilket bare ville stille hende i en værre situation. Så jeg blev nødt til at holde min kæft, siger han til magasinet.

Sundt liv med sociale medier

Cecilie Haugaards mål med bogen var at undersøge, hvordan man lykkedes med at forene et sundt liv med de sociale medier.

Det understregede Christopher også over for den fremmødte presse inden finalen i årets "X Factor", hvor han skulle optræde, men blev spurgt til shitstormen omkring sin hustru.

Trods kritikken synes Christopher, det var godt ægtefællen Cecilies Haugaards fik taget hul på debatten med sin nye bog.

Rap over næbet

- Der vil altid være nogle, der giver dig et rap over næbet, hvis du stikker næsen så langt frem. Det har jeg også selv prøvet et par gange. Så jeg har været der for hende og mindet hende om, hvor fed en mission hun er på, lød det fra den 32-årige sanger.

Megavigtig samtale

- Det eneste, jeg kan sige er, at jeg synes, det er en megavigtig samtale. Jeg har brugt det meste af mit voksne liv på de sociale medier. Det er fedt, at hun har fået åbnet den dialog. Jeg er virkelig stolt af hende, og det er en sag, jeg kun kan bakke op om, sagde popstjernen.

Powered by Labrador CMS