Chok for Badehotellet-fans: De nåede det ikke

Sæson ni af tv-serien "Badehotellet" har snart premiere. Men produktionen har ikke kunnet nå at producere nok til at lave seks afsnit

Amanda Berggren, der spilles af Amalie Dollerup, har en datter med på armen, når hun tjekker ind på hotellet i den nye sæson af 'Badehotellet', som har premiere på TV 2 den 7. februar. (Stillfoto)
Amanda Berggren, der spilles af Amalie Dollerup, har en datter med på armen, når hun tjekker ind på hotellet i den nye sæson af "Badehotellet", som har premiere på TV 2 den 7. februar. (Stillfoto)
Udgivet Opdateret

Når den nye sæson af TV 2's hitserie "Badehotellet" får premiere 7. februar, kommer der kun til at være fem nye afsnit at glæde sig til.

Oprindeligt var det meningen, at sæson ni skulle bestå af seks afsnit.

Til Billed-Bladet fortæller fiktionschef på TV 2 Katrine Vogelsang, at tiden var knap, og det derfor kun blev til fem afsnit.

- Grunden, til at sæson 9 kun består af fem afsnit, er ganske enkelt, at vi ikke har kunnet nå at producere mere, selv om det var ambitionen at lave seks afsnit.

- Det skyldes dels et efterslæb fra corona sidste år, som gjorde, at man kom senere i gang, og da vi kunne konstatere, at det fortsat skabte forsinkelser i produktionen hele vejen rundt, så valgte vi at lave fem stærke afsnit, så vi stadig kunne premiere til tiden og holde den høje kvalitet, som "Badehotellet" har, siger hun.

Fiktionschefen understreger, at sæsonen bliver "stærk og flot".

Begynder ved krigens slutning

Den kommende sæson af publikumssuccesen begynder i 1945 - fire år efter at den sidste sæson sluttede - og foregår efter slutningen af Anden Verdenskrig.

Og her tjekker en række nye gæster ind, har TV 2 afsløret i december.

Bestyrerinden Amanda, som spilles af Amalie Dollerup, vender nemlig tilbage - denne gang med sin lille datter på armen.

Nu med barnebarn

Og hun er ikke den eneste, der er forælder til en ny gæst på "Badehotellet" i den nye sæson.

Fru Fjeldsø, som spilles af Birthe Neumann, har sit 16-årige barnebarn, Sarah, med. Men Sarah har en anden far, end hun er blevet fortalt - nemlig skuespilleren Edward Weyse, der også som vanligt gæster hotellet.

Rosalinde Mynster

Den danske skuespiller Rosalinde Mynster  er født 28. september 1990.

Mynster fik sin filmdebut som 16-årig i Niels Arden Oplevs drama To verdener fra 2008, som byggede på en sand historie om et Jehovas Vidne, som bryder fri fra sin familie og menighed.

I 2009 blev filmen det danske Oscar-bidrag i kategorien "Bedste udenlandske film". I 2010 spillede hun over for Thure Lindhardt i komedien Sandheden om mænd, og i 2012 var hun med i En kongelig affære.

Hendes helt store folkelige gennembrud kom med hovedrollen som Fie i TV 2s dramaserie Badehotellet i 2014, som hun dog valgte at forlade efter fem sæsoner.

I de følgende sæsoner nævnes Fie kun, da hun i seriens univers er flyttet til England og har fået børn.

Kilde: wikipedia

Det fortalte Stig Thorsboe, som er en af forfatterne til serien, til TV 2 i december.

- Hun fascineres straks af Edward Weyse uden at vide, at hun i virkeligheden er hans ukendte datter, røber han.

Powered by Labrador CMS