Buttenschøns kone: -Sådan endte jeg på gulvet med Robbie

Mens Thomas Buttenschøn måtte kæmpe for sin danse-overlevelse, havde hans kone en festlig aften.

Udgivet Opdateret

Alle følelser var i spil for Cana Buttenschøn, da hun fredag aften var dukket op i studiet for at se sin mand indtage gulvet i Vild med dans.

Hun endte nemlig selv med at få en svingom på gulvet – og endda af selveste Robbie Williams, der havde lagt vejen forbi for at synge sin nye single “Party Like a Russian”.

Sad blandt publikum

Cana Buttenschøn sad blandt publikum, da Robbie Williams med mikrofonen i hånden satte kurs mod hende.

– Jeg ved simpelthen ikke, hvad der skete. Pludselig stod jeg bare ude på gulvet med ham, siger Cana Buttenschøn og prøver at gennemgå forløbet op til, at hun pludselig havde carte blanche til at gramse på verdensstjernen.

– Jeg sad jo blandt publikum og kunne bare se, at han kom tættere og tættere på, og jeg tænkte, at jeg næsten kunne røre ham. Pludselig kunne jeg så røre ham og tænkte, at det helt vildt, siger hun.

– Så tager han fat i mine hænder og trækker mig ud på gulvet, og jeg tænkte bare “Gud, hvor er det vildt”. Det var fantastisk, siger hun.

Thomas røg i omdans

Efter hendes egen tur på dansegulvet, røg humøret dog en tur i kulkælderen, da Thomas Buttenschøn og hans dansepartner, Mie Moltke, røg i omdans.

– Det har været virkelig sindssygt, for det var verdens bedste oplevelse, men så røg Thomas i omdans, og så gik han jo heldigvis videre. Så lige nu er det en stor eksplosion af fantastiske følelser inden i mig, siger hun.

Sangerinden Julie Berthelsen og danseren Marc Christensen røg ud af programmet.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS