Bombe i Badehotellet: De nye stjerner

Du skal ikke læse videre, hvis du vil undgå at vide, hvem der har mistet sin ægtefælle i den nye sæson af " Badehotellet "

Sådan ser en del af ansigterne ud i den nye sæson af 'Badehotellet'. (Arkivfoto)
Sådan ser en del af ansigterne ud i den nye sæson af "Badehotellet". (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Snart slår "Badehotellet" dørene op for sin niende sæson, og mens en elsket karakter er færdig i seersuccesen, så får den vestjyske perle besøg af en række nye ansigter.

Gennem fem sæsoner spillede Ena Spottag køkkenpigen Martha, og nu entrerer så hendes celebre far. 

Jens Jørn Spottag spiller nemlig sagfører for grosserer Madsen - der portrætteres af Lars Ranthe - og han får ud over paragrafferne også øjnene op for flere af hotellets kvinder.

Bestyrerinden Amanda, som spilles af Amalie Dollerup, åbner sit elskede badehotel med sin lille datter, Frida, i skikkelse af treårige Lara Azimi-Busekist.

Handling rykket frem

Ifølge Amanda er lille Fridas far en svensk mand og ikke den tyske løjtnant Kiessling, som hun ellers fik et gode øje til i forrige sæson, inden krigen skilte dem ad.

Birthe Neumanns fru Fjeldsø får besøg af sit barnebarn, Sarah - spillet af svenske Ella Hammarsten Liedberg - der er datter af en af de andre velkendte gæster, nemlig Jens Jacob Tychsens forfængelige skuespillerdiva Edward Weyse.

Også Sarah morfar, Marcus Hertz, som spilles af 71-årige Asger Reher, der er kendt fra Ørkenens Sønner, får en rolle i sæsonen.

Den seneste sæson af "Badehotellet " udspillede sig i 1941, og når den nye sæson får premiere, er handlingen rykket frem til 1945.

Premiere 7. februar

Et brødrepar, som udgør to modstandsmænd, kommer også ind på "Badehotellet", i form af skuespillerne Sigurd Dalgas og Morten Holst.

Mens de altså alle er nye, er en velkendt karakter derimod fortid.

Peter Andreas, som var gift med Bodil Jørgensens Molly, kunne ikke holde til nazisternes indtog, kunne TV 2 for nylig afsløre om handlingen.

Grunden til, at karakteren er skrevet ud, skyldes ifølge TV 2, at skuespilleren bag, Kristian Halken, ikke kunne få kalenderen til at gå op.

"Badehotellet " får premiere på TV 2 Play den 6. februar og på TV 2 den 7. februar.

Powered by Labrador CMS