Bliver en del af Cirkusrevyen

Entertaineren Silas Holst får debut i Cirkusrevyen i 2024, når han for første gang skal optræde på scenen som skuespiller

Udgivet Opdateret

Silas Holst skal optræde i Cirkusrevyen i 2024. Det har den 40-årige entertainer gjort før. Men denne gang bliver det ikke som danser, som han var tilbage i 2006 og 2007, for i 2024 skal han være med som skuespiller.

Det annoncerer den ikoniske revy i en pressemeddelelse.

- Min hjerne stod helt stille et sekund, da Joy (instruktør Joy-Maria Frederiksen, red.) ringede og spurgte, om jeg ville være med i Cirkusrevyen, inden jeg råbte: ja tak!, jubler Silas Holst i pressemeddelelsen.

Gode minder fra revyen

- Jeg kender revyen, og folkene bag rigtig godt, fra jeg selv var med som danser, så det bliver spændende denne gang at være med som skuespiller. Jeg har mange gode minder fra Cirkusrevyen, og det bliver skønt igen at skulle tilbringe min sommer i Teltet på Bakken.

Silas Holst er især kendt for at være professionel danser i TV 2-programmet "Vild med dans", som han har vundet tre gange. Senest i 2019. Han er også en etableret musicalskuespiller med hovedroller i blandt andet "Dirty Dancing", "Moulin Rouge" og "Grease".

Samme instruktør

Foruden Silas Holst består holdet i næste års udgave af Cirkusrevyen af Merete Mærkedahl, Pernille Schrøder, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Niels Olsen, som alle har stået på scenen før.

Joy-Maria Frederiksen skal igen instruere revyen - ligesom hun gør i år - med kapelmester Joakim Pedersen ved sin side.

Erfarne skuespillere

- Jeg er virkelig glad for det hold, vi har sammensat til revyen 2024. Det er meget erfarne skuespillere, som hver især kan noget helt særligt, der gør, at vi kan videreføre den fornyelse af revyen, vi har haft stor succes med i år, siger Joy-Maria Frederiksen i Cirkusrevyens pressemeddelelse.

Næste års udgave af Cirkusrevyen har premiere den 16. maj 2024 og spiller frem til den 25. august i Teltet på Bakken i Klampenborg.

Niels Ellegaard, Pernille Schrøder, Henrik Lykkegaard, Niels Olsen, Merete Mærkedahl og Silas Holst er sekstetten til Cirkusrevyen 2024. Alle seks stjerner har før stået på Cirkusrevyens skrå brædder, men for Silas Holst bliver det første gang som skuespiller. (PR-foto).
Niels Ellegaard, Pernille Schrøder, Henrik Lykkegaard, Niels Olsen, Merete Mærkedahl og Silas Holst er sekstetten til Cirkusrevyen 2024. Alle seks stjerner har før stået på Cirkusrevyens skrå brædder, men for Silas Holst bliver det første gang som skuespiller. (PR-foto).

CIRKUSREVYEN

Cirkusrevyen er Danmarks største revy, der ligger i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Den blev grundlagt i 1935 af restauratør Carl Pehrsson, skuespilleren Osvald Helmuth, Oscar Holst og musikeren Herman Gellin. 

Den nuværende direktør (2023) er Torben "Træsko" Pedersen. Blandt de mangeårige medvirkende er Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS