Bliv rejseklar med en Paradise-krop

De nye sæsoner af Robinson Ekspeditionen og Ex on the Beach Danmark får de fleste til at kaste tankerne mod varmere steder, flotte drinks og farvestrålende bikinier på stranden.

Foto: Heymate.

Er du en af de heldige der rent faktisk kan prale af at skulle sydpå henover vinteren, så følger der her et par råd til, hvordan din falmede efterårskrop bliver klar til palmestrand og pool.

Skrub dig klar og glødende

Skal du syd på, ligesom Bro, så skal din hud gøres klar til at sol, vand og sand. Hvis det begyndende efterår allerede har snuppet toppen af din sommerglød, så er der god grund til at gøre huden klar til den sol der snart kommer igen.

En god måde at klargøre sin hud på, er derfor at give kroppen en god gang eksfoliering. Når huden skrubbes godt med en god scrub eller eksfoilerende lotion, så bliver det værste ydre lag af gamle døde hudceller fjernet. Det vil resultere i en hud der er super blød og som vil tage super godt imod solen.

Der findes mange lækre bodyscrubs på markedet, og de kan sagtens bruges en gang eller to i badet, året rundt. Også i løbet af sommeren er det smart at skrubbe huden, da de værste døde hudceller fra solens forbrænding af huden fjernes. Du kan med fordel også selv lave din egen skrub til både hud og krop, ved at blande groft havsalt med honning eller olie.

Så har du fundet den ultimative drømmeferie hos en udbyder som Rejsepriser.dk, så skrub dig klar, inden du sætter dig i flyveren på vej sydpå.

Man må lide for skønheden

Når stængerne skal flashes ved poolen, så skal de selvfølgelig være glatte og nydelige. Derfor bør du allerede uger op til din ferie forberede dine ben på en god voksbehandling. For husk, at hvis dine hår ikke er lange nok, så kommer de heller ikke med ud!

Er du en ægte Paradise-diva, så gør du selvfølgelig som de kendte og får dine hår på benene og i bikinilinjen permanent fjernet hos Inviocare, Dette kan du selvfølgelig ikke gøre ugen op til din ferie, da en laserbehandling mod hårvækst ikke gør hele arbejdet efter blot én behandling. Men når du først har været 3-4 behandlinger igennem, så vil du til gengæld også kunne vinke farvel til dine stikkelsbærben for evigt. Mon du kommer til at savne dem? Vi tvivler!

Spis dig lækker indefra

Er du rigtig sund og fornuftig, så søger du selvfølgelig også for at få den rette kost. Det korrekte indtag af sunde olier, vitaminer og mineraler kan nemlig gøre underværker, når det kommer til skøn og fejlfri Hollywood-hud.

Hos Helsebixen kan du finde et kæmpe udvalg af mange forskellige kosttilskud – og til virkelig fordelagtige priser. Særligt stoffet Beta-carotenm som er et forstadie til A-vitamin, kan gøre din hud mere modtagelig overfor solens stråler, så du bliver hurtigere brun.

Derudover, så er D-vitamin effektivt til at minimere acne og ar, hvor E-vitamin hjælper til at beskytte huden indefra og med at hele sår og ar. Alle sammen nyttige, når din hud skal se flawless ud på stranden.

Drop klipning og vinter-highlights

Inden du tager på ferie, bør du vente med at gå til frisøren, og det er der mange gode grunde til. Du kan nemlig spare mange penge og mange ærgerlige ferieselfies på at lade saksen og hårfarven vente lidt. Efter en tur hos frisøren skal en klipning nemlig lige ”vokse til”, og det er derfor ærgerligt at have umedgørligt hår de første mange dage på ferien.

Derudover vil du opleve, at en uge i solen kan gøre underværker for hår, som mangler et par highlights hist og her. Og når håret et blevet en smule slidt i spidserne efter sol og saltvand, så er det først her at en klipning bliver nyttig. Så gem klipningen og få gratis highlights – det er en win-win situation. God ferie!

Produceret af Heymate

Powered by Labrador CMS