Blev dyttet ud

Albert Rosin Harson går til optagelser, mens danse-kæresten tripper forventningsfuldt til den kommende ’Vild med Dans’-sæson

Udgivet Opdateret

Kærligheden kender ingen alder, når det gælder 21-årige Albert Rosin Harson og den 13 år ældre dansestjerne Jenna Bagge.

Parret svingede sammen i 2020-udgaven af ’Vild med Dans’ og endte med at blive officielle kærester året efter.

Voldsom trafik

Og for nylig kom de hjem fra en ferierejse til Paris.

Strækningen tilbagelagde de i bil, og de havde ovenikøbet mod nok til at fortsætte kørslen i kærlighedens by præget af voldsom trafik.

- Vi kørte i rundkørslen på Champs-Élysées, hvor der var seks spor. Det kunne jeg ikke håndtere med så mange der dytter, så jeg overlod rattet til Albert, lød det fra Jenna Bagge til Kendte.dk ved Grøn Koncert søndag i Valbyparken.

Ikke for vildt

Og her afslørede Albert Rosin Harson, at han medvirker i optagelserne af en ny dansk spillefilm.

- Jeg skal filmes i morgen, så det må ikke blive for vildt i dag, understregede ’Tinkas Juleventyr’-skuespilleren, og fortalte lidt om, hvad hans rolle handler om.

Klar igen

- Jeg spiller en person, som vi alle kender, og som er i live.

- Det er en sjov rolle blandet med drama og seriøsitet. Det er fedt at få lov til at arbejde med nogle lidt tungere emner, sagde skuespilleren, hvis kæreste Jenna Bagge smilede bredt, da hun blev spurgt til sin eventuelle deltagelse ’Vild med Dans’-sæsonen 2023.

- Jeg kan ikke sige noget. Måske er jeg klar igen, sagde hun hemmelighedsfuldt.

Albert Rosin Harson og Jenna Bagge var ved at blive rundtosset under kørsel i den berømte sekssporede rundkørsel i Paris.
Albert Rosin Harson og Jenna Bagge var ved at blive rundtosset under kørsel i den berømte sekssporede rundkørsel i Paris.
Powered by Labrador CMS