Birthe Kjær er knust

Dansktop-dronningen kan næsten ikke bære, hvis Sølund Musik Festival tvinges til lukning. Jacob Haugaard vil have politikerne på banen  

Birthe Kjær er dybt ulykkelig over nyheden om, at Sølund Musik Festival, der er et åndehul og samlingspunkt for udviklingshæmmede, risikerer at lukke efter dette års arrangement.

Det skriver Ekstra Bladet.

- Det ville jo være virkelig trist, hvis de ikke klarer sig, for det er altid en stor glæde at være der, fortæller Birthe Kjær, der har optrådt på festivalen adskillige gange, og som også er på plakaten i år.

Det er skandaløst

Også Jacob Haugaard har svært ved at forlige sig med tanken om, at festivalen måske kommer til at dreje nøglen.

- Det er skandaløst, og det er noget, der vil komme ud over hele Europa, hvis det sker. Sølund er berømt, for fanden da. Det svarer til at ville lukke Roskilde Festival, siger han til Ekstra Bladet.

Pengene er der ikke 

Det er økonomiske udfordringer, der truer den unikke festival. 

Bostederne har ganske enkelt ikke penge til at sende beboere med udviklingshandicap og ledsagere afsted.

Jacob Haugaard mener derfor at politikerne skal på banen og bakke økonomisk op om den lukningstruede festival, inden det er for sent, skriver Ekstra Bladet.

Birthe Kjær, der selv har optrådt på Sølund Musik Festival adskillige gange, er dybt ulykkelig over, at festivallen måske tvinges til at dreje nøglen.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS