Birgitte Hjort Sørensen afslører stor nyhed

Den danske Borgen-skuespillerinde er gravid og venter en lille pige til foråret.

Birgitte Hjort Sørensen har i forvejen datteren Karoline. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Birgitte Hjort Sørensen er fuld af babylykke for tiden.

Den danske skuespillerinde er nemlig gravid og venter sit andet barn, afslører hun på Instagram, hvor hun har delt et billede af sin voksende mave.

Artiklen fortsætter under videoen

Og 37-årige Birgitte Hjort Sørensen afslører samtidig, at barnet er en lille pige.

– Selv om thanksgiving ikke er en dansk tradition, så er vi evigt taknemmelige for, at denne lille pige bliver en del af vores familie til foråret, skriver hun til billedet.

Har allerede en datter

Sammen med sin mand har Birgitte Hjort Sørensen i forvejen datteren Karoline, som kom til verden i august 2018.

At blive mor har vendt hendes verden rundt, og selv om Birgitte Hjort Sørensen stadig lægger liv og sjæl i sine roller, så er nerverne ikke helt så flossede, som før hun fik børn, fortalte hun til Ritzau i august.

– Der er noget rart i, at mit arbejde ikke er hele mit liv længere. Man får det meget mere afslappet. Det er trods alt kun en forestilling. Der er noget andet derhjemme, der er vigtigere, sagde skuespillerinden.

Birgitte Hjort Sørensen slog for alvor igennem, da hun i tre sæsoner af DR-serien “Borgen” spillede rollen som journalisten Katrine Fønsmark.

I år har hun blandt andet kunnet opleves i forestillingen “Divaer i glas” i Glassalen i Tivoli sammen med Kaya Brüel, Caroline Henderson og Carsten Svendsen.

Powered by Labrador CMS