Billetstorm udløser ekstra MGP-show

Det traditionsrige show med stjernerne fra årets MGP er populært i Herning. Derfor åbnes billetsalget allerede nu til et ekstra show med deltagerne fra MGP 2018.

Der arrangeres nu en ekstra MGP-koncert. Foto: DR.
Udgivet Opdateret

Showet med deltagerne fra MGP 2018 søndag den 4. marts 2018 i MCH Herning Kongrescenter er allerede tæt på udsolgt.

Derfor har MCH Herning Kongrescenter sammen med DR besluttet at afholde et ekstra show i byen samme dag, så endnu flere børn kan få muligheden for at opleve MGP-stjernerne live og synge med på de populære sange:

– Vi er meget begejstrede for den enorme interesse, der er for MGP-stjernerne. Det understreger med al tydelighed, at de mange flotte shows i Herning gennem årene har skabt en enorm interesse for DR’s shows i landsdelen blandt børn som voksne. Vi glæder os over, at MGP-stjernerne og DR har gjort det muligt at lave et ekstra show for de mange midtjyske MGP-fans, som gerne vil opleve og møde de unge stjerner, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH, i en pressemeddelelse.

Festlig koncert

De mange MGP-fans kan se frem til en festlig koncert fyldt med sang, musik og dans med masser af glade børn – både på og foran scenen.

Ved begge shows er det muligt at få en autograf og en highfive af årets deltagere.

Vinderen af MGP 2018 kåres ved et stort show lørdag 17. februar 2018 i Aalborg.

Begge shows med alle deltagerne fra MGP 2018 kan opleves i MCH Herning Kongrescenter søndag 4. marts klokken 11 og kl. 14. Billetsalget er startet på mch.dk.

Powered by Labrador CMS